Copa Catalunya: La UESC supera amb patiment un nou match-ball al Vendrell (68-70)

 

COPA CATALUNYA

Grup 2

AB EL VENDRELL 68 – UE SANT CUGAT 70

La UESC segueix lluitant per eludir el play out (foto: A.Bernal / totsantcugat.cat)

Patiment i irregularitat però victòria van ser les paraules que van definir novament l’actuació de la UE Sant Cugat que va tornar a salvar una situació molt delicada a la pista d’un Vendrell que lluita per la salvació directa i que a hores d’ara és un rival molt perillós.

El partit va començar de cara pels locals que van aprofitar el desencert visitant per fabricar-se els primers avantatges en el marcador (10-4) però mica en mica els de Marc Guillem van reaccionar amb un demolidor parcial de 13-20 que deixava el partit totalment obert. A partir d’aquí, i gràcies a l’embranzida vallesana, els de Sant Cugat van jugar amb la millor de les fluïdeses aconseguint endur-se el marcador parcial al descans amb un 33-42 al descans i la sensació de que el partit estava totalment controlat.

A la represa el partit va canviar totalment d’escenari, no en els minuts inicials, però sí a mesura que va anar avançant el tercer període quan els santcugatencs no van poder seguir anotant amb tanta facilitat i això va permetre al Vendrell creure en competir el partit passant aleshores a un matx en que els avantatges augmentaven i s’escurçaven de manera indiferent i que van conduir el partit a un final totalment obert que, finalment, va endur-se la UESC tot i que va ser l’equip més desencertat en aquest tram final.

Estadística

MVP Vallès: Amb 23 punts Víctor Chica va ser el líder anotador en la victòria de la UESC.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos