Categoría | Categorías inferiores

Cadet Interterritorial: Sabadell Bàsquet tira d’èpica i venç a la pròrroga al Prat (59-61)

 

CB PRAT 59 – SABADELL BÀSQUET 61

Després del seu recent triomf al Torneig Sabadell Basketball Cup, el Sabadell Bàsquet ha continuat el Campionat Interterritorial de Catalunya amb una nova victòria, en aquesta ocasió a la difícil pista del CB Prat què li permet mantenir les seves aspiracions de classificar-se per a les finals del campionat.
El partit ha estat tremendament competit i emocionant i ha necessitat d’una pròrroga per poder-se resoldre.

L’inici del partit ha mostrat un equip sabadellenc imprecís i poc concentrat tant en defensa com en atac, la qual cosa l’ha portat a concloure el primer període cedint 11 punts en un total de 20-9. Al segon, la cosa ha canviat i una major concentració defensiva, un parell de triples i un millor encert ofensiu en general, del Sabadell Bàsquet han propiciat un parcial favorable de 13-18 [+5] que ha baixat l’avantatja del conjunt local a només 6 punts.

El tercer període ha estat molt intens però afectat greument pel deficient i diferent criteri aplicat per l’àrbitre en la senyalització de faltes personals què, pràcticament, ha col·lapsat el partit i, en especial, als de Sabadell, saldat amb un escàs marcador de 12-9 [-3] deixava la diferència entre ambdós clubs en -9.
El període final ha començat amb un joc convuls dels dos conjunts, generant, pels  jugadors del SBBQ, ocasions per aconseguir cistelles fàcils, moltes de les quals, han estat, incomprensiblement, errades, la qual cosa ha portat a que, a falta de 3 minuts, el marcador fos de 51-38 [-13]. En aquest moment, el tècnic sabadellenc, Ricard Tomàs, ha aturat el partit amb un temps mort que ha aconseguit que el seu equip entrés en ignició i fos capaç d’endossar al Prat en menys dels 3 minuts que mancaven, un parcial de 0-13 [+13] que ha forçat la pròrroga en finalitzar el partit empatat a 51. Els punts de Contreras, un triple de Canudo i altres dos seguits de Santín just abans de finalitzar el temps han obrat aquest petit miracle.

La pròrroga ha començat malament pels de Sabadell, què veien com el Prat s’avançava en 4 punts només començar-la però, novament, dos triples seguits, un
de Santín i un altre de Marsol han capgirat la situació i, al final, entre un reguitzell de tirs lliures sense massa encert dels dos equips, la pròrroga s’ha tancat
8-10 [+2] favorable al SABADELL BÀSQUET i el partit, amb un marcador de 59-61 [+2], ha significat, per a ells, una nova victòria. En la recerca de la segona posició de la classificació què dona accés a les fases finals, ara toca esperar a veure què fan els rivals en aquesta penúltima jornada i, sobre tot, superar per més de 3 punts al Catalana Occident Manresa, actual segon classificat, al partit ajornat que es celebrarà al Pavelló Municipal de Sol i Padrís a les 21:00h del proper dia 5 de maig.

ANOTADORS: Giralt 3, Canudo 5, Ureta 8, Santín 18, Marsol 14, Ramiro 0 [lesionat], Jiménez 2, Contreras 11.

O.Y.
Àrea de Comunicació Sabadell Bàsquet

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos