Copa Catalunya: El Castellar torna a guanyar després de 7 derrotes seguides aprofitant la visita del descendit Sferic en el derbi vallesà (92-79)

 

 

COPA CATALUNYA

Grup 2

Classificació

 

CB CASTELLAR 92 – SFERIC 79

Parcials: 17-20, 39-37, 72-57, 92-79.

Del Arco intenta anotar davant Murúa (foto: M. Cornet L'Actual)

El Castellar ha sumat la seva primera victòria amb Didac Herrero com a entrenador, davant de l’Sferic (92-79) al pavelló Puigverd al derbi vallesà. Els terrassencs arribaven al partit ja descendits matemàticament i són l’equip més assequible de la categoria, però el triomf té una importància cabdal pels de Castellar tenint present que frena una mala ratxa de fins a 7 derrotes consecutives i que permet als groc-i-negres mantenir-se fora de les posicions de play-out.

L’aler Norbert Caldera, ex de l’Sferic, amb 25 punts i 6 triples convertits de 9 intents, ha estat el principal estilet ofensiu dels castellarencs, al marge d’excel·lir en la seva habitual contribució en el marcatge, la lluita i la pressió. Toni Roure (22 punts i 6 triples de 12) i Albert Cadafalch (16 punts i 4 triples de 9) també han estat molt inspirats en atac i han estat decisius a l’hora de desfer la rocosa defensa de l’Sferic.

Els terrassencs estaven a punt d’acabar el primer quart amb un avantatge significatiu (s’ha passat en poc temps de l’11-20 al 17-20) i, en el 2n període, ha propiciat tres empats de manera gairebé consecutiva (22-22, 30-30 i 35-35), que han acabat desembocant en un mínim avantatge (39-37). El Castellar ha agafat la directa a la represa, tot assolint un avantatge de 17 punts (62-45) que ha esdevingut de 19 a l’inici de l’últim quart (76-57). El tram final del partit ja ha estat un plàcid tràmit on el Castellar s’ha agradat amb el partit decidit i el jove Joan Cadafalch ha anotat la darrera cistella, la del 92-79.

El Castellar tindrà un duel clau dissabte (17.45 h) a la pista del penúltim classificat, el Zamar 2000-Ploms Salle-Reus.

Castellar: A. Cadafalch (16), T. Roure (22), D. Pino (9), R. González (6), S. Garcia (1), -5 inicial-, J. Comellas (2), A. Murúa (3), R. Cutrina (6), D. Junyent, J. Cadafalch (2) i N. Caldera (25).

Sferic: E. Villar (18), M. Aymerich (8), M. Sow (11), R. Graells (7), D. Ayuso (12), -5 inicial-, P. Villar (2), R. Lozano, M. Jiménez (10), D. Abad, P. Del Arco (7) i J. Nart (4).

MVP Vallès: Norbert Caldera, ex de l’Sferic, amb 25 punts i 6 triples convertits de 9 intents.

l’ACTUAL – CASTELLAR DEL VALLÈS

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos