Copa Catalunya: El CN Terrassa acaba amb els resultats negatius agafant molt aire en una brillant remuntada contra el CB Vic (63-62)

 

 

COPA CATALUNYA

GRUP 1

Classificació

 

CN TERRASSA 63 – CB VIC 62

El CN Terrassa va superar al Vic 63-62

Parcials: 11-16, 16-18, 19-14, 17-14.

Després del dur 100-67 de la setmana passada encaixat a pista de l’Artés, importantíssim triomf del CN Terrassa contra el CB Vic, un equip de la part alta de la classificació, en un partit on els de Terrassa es van refer de la darrera desfeta i van trencar, a la fi, la seva ratxa de derrotes per intentar apropar-se més a l’objectiu de la permanència directe

El CN Terrassa va ser constant tot i la bona primera part va ser de domini visitant, amb 11-16 al 1r quart i uns vigatans comandats per Julià Garrote (22 punts) i altres jugadors de la seva recent etapa a lliga EBA, sent Costa (ex EBA Sant Nicolau) un altre puntal molt destacat (19 punts i 14 rebots).

El Vic buscava guanyar per seguir a la part alta de la Lliga, tenint com a meta el retorn a EBA, pero el Natació Terrassa va saber creure en les seves opcions en tot moment i mai va tirar la tovallola, arribant al descans molt viu amb un 27-34 que encara no decidia res.

Després del pas per vestuaris el conjunt de Vicente Gomez va començar a carburar, sempre amb la anotació d’un espectacular Jaume Santandreu (22 punts i 5 triples), i el treball inesgotable de l’aler-pívot Ricard Sociats, que va firmar un gran doble-doble d’11 punts i 18 rebots. Aixi, es va arribar al final del tercer quart amb 46-48. Al darrer quart al Vic se li va escapar la victoria per culpa del bon treball dels vallesans, que van seguir picant pedra fins a empatar i remuntar en un final molt emocionant a cara o creu.

El proper compromís dels vallesans serà diumenge a casa vs Platges de Mataró, equip que com els de Terrassa també té 12 victòries.

Estadística

MVP Vallès: Ricard Sociats, que va firmar un gran doble-doble d’11 punts i 18 rebots, amb 32 de val.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos