Categoría | Categorías inferiores

Junior Interterritorial: Sabadell Bàsquet no falla en un fred partit davant el SESE (84-69)

 

SABADELL BÀSQUET 84 – SESE 68

Els de Lluis Dalmau, amb 20 victòries i una sola derrota , desprès de la victoria a domicili de la setmana passada contra el Sant Cugat que  els hi donava no només el liderat quasi de forma definitiva sino  matematicament i amb cinc jornades per finalitzar la lliga regular , una de les places per el play off al titol del Campionat Interterritorial Català ,  va encarar el partit amb una certa dosis de excessiva tranquil.litat.
En front el Sese , cinquè ,.  ben situat en la classificació ,..dur ,.a estones fins i tot una mica  violent i provocatiu ,  que tot i una manca de tir exterior palpable , guanyava els ú contra ú gràcies a aquest plus d’intensitat.
En el primer quart la novetat va ser que el equip visitant conseguia anar per davant del equip local fins i tot amb una certa comoditat +8 gràcies al fet de voler guanyar , al baix to que el equip local donava a les seves accions ,. sobretot defensives i a la precipitació i individualisme en el atac. El 16-22 era doncs novetat i deixava un mal regust.
En el segon quart Sabadell Basquet ajustava  millor la seva defensa zonal que havia plantejat ja en el primer quart per parar una mica la sangria dels primers minuts i tancava la primera part del partit amb un avantatge de dos punts , 38-36.
En la represa va estar la clau del partit,  cinc minuts  a l’alçada del que es Sabadell Bàsquet van portar als locals a un parcial de 17-2  que quasi tancava el partit.
A partir d’alla, la goma, +19 , +8 , +15 , amb un Sese que va deixar perplex al public assistent per la seva violencia verbal,  gesticular i en alguns moments provocativa  , que no va saber entendre que amb tot això tampoc podien guanyar al equip sabadellenc .
Felicitar al equip local per no caure en el parany i a seguir treballant per afrontar les darreres 4 joirnades de lliga regular i el magnific Torneig Junior de Saragossa , en la propera Setmana Santa ,  on serà present Sabadell Bàsquet i que en el primer partit tindrà com a rival al Junior del ACB Estudiantes.

O.Y.

Sabadell Bàsquet Àrea de comunicació.

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos