Lliga EBA: Treballada victòria del líder Sant Nicolau contra un CB Cornellà desbordat (96-68)

 

 

LLIGA EBA GRUP “C”

Classificació

 

SABADELL SANT NICOLAU 96 – CB CORNELLÀ 68

Parcials: 16-14, 46-29, 69-55, 96-68.

Treballada victòria del Sabadell Sant Nicolau contra un dur rival com el Cornellà.

Tot feia preveure un partit molt competit entre dos bons equips. Els grana seguien amb una línia ascendent de victòries però eren absolutament conscients que es trobarien davant un Cornellà amb ganes de trencar aquesta ratxa.

En el primer període el partit va començar de tu a tu, els dos equips buscaven créixer des de la defensa per sortir ràpid en contraatac i agafar l’altre equip desprevingut al darrera. D’aquesta manera la igualtat entre els dos equips es feia present (16-14).

En el segon període però, els homes de Carles Ribot sabien que podien fer molt més defensivament i que calia controlar més el rebot del que s’havia fet durant el primer quart. Així va ser com van començar a imposar el seu joc i a obrir una mica de distàncies en l’electrònic (46-29).

A la represa, els locals van sortir més relaxats del compte i els visitant es van posar en una defensa zonal que encallava una mica als gran que ja no mostraven un joc tan fluid com a l’inici del partit. Tot i així, amb bon encert des de la línia de 6,75 no permetien que el Cornellà pogués canviar la tònica del partit i els sabadellencs seguien per davant en el marcador (69-55).

Ja en l’últim període, el Sabadell Sant Nicolau era conscient que anaven per davant, però que eren capaços de fer molt més defensivament i així endur-se una victòria més còmode. Així doncs, els locals van augmentar la intensitat defensiva, recuperant moltes pilotes i controlant absolutament el rebot defensiu per no permetre segones oportunitats als rivals. D’aquesta manera, podien sortir molt ràpid al contraatac i imposar-se de forma contundent en el marcador (96-68).

De nou els grana segueixen sumant a falta de cinc jornades pel final de lliga, però sabent que no hi ha res fet i que cal sortir cada partit amb les mateixes ganes mostrades aquest cap de setmana davant la seva afició. Amb aquesta nova victòria i amb la mirada posada ja en el proper partit contra el Pardinyes a Lleida (diumenge 6 a les 18:30h), el Sabadell Sant Nicolau segueix liderant en solitari el grup C de la Lliga EBA amb un balanç de 12 victòries i 3 derrotes, seguit de Collblanc (11-4) i Tarragona (10-5).

Estadística

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos