Categoría | Categorías inferiores

Sabadell Bàsquet competeix a bon nivell al torneig júnior de Saragossa i és guardonat amb el premi a la millor afició

 

Un cop més i ja van moltes en aquests sis anys de vida del projecte , la base del Sabadell Bàsquet ha tornat a donar una alegria al Club.
El seu equip Junior , lider del seu grup de Interterritorial , classificat per les fases que donen dret el Campionat de Catalunya i equip que no va entrar a Preferent per detalls que avui segur no s’haguessin escapat  , va demostrar a Saragossa el que ja fa setmanes demostra en el seu campionat , que el magnific treball dels seus tècnics ,encapsalats per el seu entrenador Lluis Dalmau i el seu ajudant en Marc Sora , i la constància , fe i qualitat dels seus jugadors han fet creixer a un col.lectiu de jugadors que mai en la seva trajectoria de formació havien estat tan a prop dels millors com ara , podent competir amb qualsevol , siguin de on siguin.
Saragossa ( organitzador d’un dels millors Tornejos Juniors del Estat ) va ser un clara demostració. Només Estudiantes de Madrid  (segon del campionat de la Comunitat autònoma de Madrid darrera del Real Madrid ) va poder impedir que el equip local es possés en la lluita per les primeres possicions , a les que per el que es va veure tenia dret per lluitar-hi.  Una derrota ( Estudiantes ) i 4 victòries el van fer competir per el llocs del 9 al 24, contra els segons i tecers dels  grups , lluita en la que van sortir victoriòs ( 9ena possició ) però que per el vist va ser poca recompensa esportiva, tot i així , magnifiques prestacions.
Un altre gran alegria va venir per el premi que la Organització va concedir a la afició de Sabadell Bàsquet, premiant-la amb el trofeu a “la millor afició”, premi que per tots, pares i club, va emocionar tot sabent les dificultats que per tirar endavant te el projecte des de fa temps.
Els Casals, Altimira, Devesa, Sanahuja, Casajoana, Berga ( lessionat dies abans del Torneig ), Cuevas, Jimenez i Renom van començar el Torneig jugant contra Estudiantes  ( subcampió final del Torneig ) sabent que seria el partit que definiria el primer lloc del grup donant així opcions a jugar per els primers llocs. El favorit era clarament Estudiantes , fisicament immensos , amb 5 jugadors per sobre de 2 mts , molt, molt potents ,.pero el partit va ser un altre cosa.
Un primer quart 22-21 favorable als nostres va posar sobre la taula que les diferències eren molt estretes i que Sabadell Basquet ja ha habia aconseguit el nivell de poder competir contra qui sigui. La continuació va portar al minut 5 del segon quart a tenir un 28-30, pero una devallada del equip sabadellenc va donar com a resultat un increible parcial en 5 minuts de 2-21 que va decidir el partit.
El tercer quart va a tornar a ser de Sabadell Basquet però la diferencia ja era quasi insalvable. Al final 68-89, que va deixar mal regust però  que deixava clar el nivell que aquest ol.lectiu ha aconseguit.
A partir d’aquí clares victòries fins arribar al darrer partit per la lluita per el 9-10 lloc contra Distrito Olimpico de Madrid, un dels altres equips de la preferent de Madrid al qui Sabadell Basquet va batre 49-47 ( partit a rellotge corregut ) i fent-se amb aquest 9é lloc que tot i regust de poc per el que el equip va mostrar cal valorar com un gran resultat.

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos