Copa Catalunya Fem.: Carta oberta de comiat de Pere Sancerni, que deixa la banqueta de la JET

 

COPA CATALUNYA FEMENINA

 

Carta oberta de comiat de Pere Sancerni, tècnic de la JET, que anuncia que deixa la banqueta de l’equip vallesà després de 5 temporades:

 

Un duel entre la JET i China U17 va ser l'últim dirigit per Pere Sancerni

“Han estat 5 anys de molt de TREBALL, ESFORÇ, MOTIVACIÓ, COMPROMÍS i SACRIFICI. Darrera queden 150 partits a Copa Catalunya on hem viscut més de 650 entrenaments a pista, 400 sesions de físic, 150 sesions de scout, treballs especifics, sessions de fisio, xerrades, ….i sobretot un munt de sensacions viscudes.

Moltes han estat les jugadores amb quí he compartit aquests anys i també moltes les que heu pujat a donar un cop de mà sempre que calia. Vull agraïr especialment al Jordi Segura, al Cisco Poy, a l’Uri Sellares, al Jairo Vazquez, a la Lorena Torres, a la Montse Rodriguez i a la Miriam Tapia, tot el que m’heu ajudat, sense vosaltres res hagués estat possible.

imatge del darrer equip de la JET 2013-14 a Copa Catalunya

De tots aquestes cinc temporades hi hauria molts moments a recordar però em quedaré amb la última acció de l’últim partit que vam jugar ahir contra la seleció U17 de Xina perquè és el veritable sentit de tot el que desde el primer dia he volgut transmetre a l’equip: faltaven dos segons per acabarel partit i una de les meves jugadores es va llançar al terra dos metres enllà per intentar salvar la última pilota que sortia fòra tot i que el partit ja estava guanyat….

Cap temporada hem estat ni la millor plantilla, ni les més experimentades, ni les més veteranes, ni el millor atac, ni les millors valorades, ni les més altes, ni les més….però sí que SEMPRE hem estat les que més hem LLUITAT fins l´últim segon de cada partit i les que més hem cregut amb que erem TOTS un EQUIP, i en el darrer segon del darrer partit ho vam tornar a demostrar.

Estic molt orgullós de tot el que hem aconseguit plegats. Moltes gràcies per tot el que m’heu fet CRÉIXER com a entrenador i com a persona!!

Ara tocarà valorar nous projectes i retrovar-nos tots plegats amb noves ilusions…”

Pere Sancerni

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos