Copa Catalunya Play-out: Dura derrota i factor camp perdut del CN Terrassa a mans d’un efectiu El Vendrell (56-78)

 

 

COPA CATALUNYA

“PLAY-OUT” DE PERMANÈNCIA

 

CN TERRASSA 56 – AB EL VENDRELL 78

Parcials: 8-20, 25-46, 40-62, 56-78.

El CN Terrassa va caure derrotat a Bon Aire en el primer partit del play-out per la permanència a la Copa Catalunya davant l’AB Vendrell.

El Natació sempre va anar per sota en el marcador i aquesta derrota els fa perdre l’avantatge del factor pista i el proper dissabte a les 6 haurà de guanyar en el seu desplaçament al Vendrell per traslladar de nou l’eliminatòria a Terrassa.

El partit va començar amb certa igualtat però després de l’intercanvi de cistelles, l’equip visitant va adquirir la primera diferència (8-20), gràcies bàsicament a l’aportació dels seus dos pivots J.J.Miguel i Alberto Bayot, que van resultar determinants durant tot el partit, a més de l’encert exterior de l’aler Alan Cabtree.

La tònica va seguir sent la mateixa en el segon quart i l’equip visitant va aconseguir un parcial de 14-24 per arribar al descans amb un marcador de 25-46.

El Natació va semblar despertar en l’inici del tercer quart. Després d’un parcial de 15-3, el Natació va retallar distàncies i va situar el marcador 40-49, però després d’un temps mort l’equip visitant no va donar cap opció i li va endossar un parcial de 0-12 per tornar a obrir bretxa en el marcador 40-62 al final del quart.

Moralment molt tocat, l’equip vallesà aa afrontar l’últim quart amb poca confiança en les seves possibilitats i un Vendrell molt sòlid que va mantenir el seu avantatge fins al final del partit.

La serie es trasllada ara a El Vendrell el proper cap de setmana.

crònica CN Terrassa

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos