Copa Catalunya Play-Out: Una cistella d’El Vendrell a l’últim segon sentencia al CN Terrassa i l’envia a 1a Catalana (73-71)

 

COPA CATALUNYA

“PLAY-OUT” DE PERMANÈNCIA

 

AB EL VENDRELL 73 – CN TERRASSA 71

Parciales: 18-19, 22-21, 10-22, 23-9.

Final de temporada molt cruel pel CN Terrassa en el 2n partit del play-out jugat a El Vendrell, on els locals van posar el 2-0 i van finiquitar l’eliminatòria enviant el CN Terrassa a 1a Catalana tot i tenir el factor camp en contra.

Els locals ja havien recuperat el factor camp al guanyar amb autoritat a Terrassa en el 1r partit del play-out, pero en el 2n el duel va ser dominat pels vallesans i inclús el CN Terrassa va arribar a guanyar per 12 punts a falta de 10 minuts. El Vendrell va remuntar i va capgirar el marcador a falta d’un segon consumant el descens vallesà de forma tràgica.

Els de Terrassa sempre van anar per davant en el marcador, tot i una primera part igualada (40-40), fins i tot amb un avantatge de 12 punts al minut 30 després d’un gran 3r quart (50-62). El Vendrell, de la mà del veterà pivot JJ Miguel (22 punts, 18 rebots i 40 de valoració en 40 minuts jugats), va anar retallant distàncies, també amb els punts d’Alan Cabtree (22 punts i 15 rebots). Es va arribar amb 70-71 a falta de 5 segons, el local Cabtree no va anotar en el seu intent de cistella, però JJ Miguel va capturar el rebot llarg i va anotar sumant un tir lliure adicional a falta d’1 segon per al final, cosa que va significar el 73-71 final sense que el Natació Terrassa pogués replicar.

Aquesta desfeta va suposar el punt i final a una temporada en què el CN Terrassa ha estat en la zona alta del grup 1 de Copa durant algunes jornades i superant a rivals de gran entitat com el Mollet, el Mataró o l’Artés, pero una mala ratxa de resultats al tram final el va condemnar a jugar el play-out, amb el factor camp a favor.

L’aventura del CN Terrassa a Copa Catalunya ha durat 1 temporada i en el seu retorn a 1a Catalana es preveuen diferents canvis en l’equip, començant per la banqueta.

Estadística

MVP Vallès: Jordi Astilleros, inmens amb 28 punts i 7 triplesa anotats.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos