Categoría | Categorías inferiores

La pedrera del CB Tanino Cerdanyola afronta un cap de setmana clau

 

 

Els cadets de Joaquim Sánchez tenen una gran oportunitat a Mollerussa

El CB Tanino Cerdanyola té motius per alegrar-se ja que ha aconseguit, a més d’una brillant temporada amb l’equip sènior, la classificació per les fases finals de Nivell A en categoria júnior i de Primer Any en categoria cadet fruit del bon treball amb la pedrera.

D’una banda el Cadet ‘B’ cerdanyolenc disputarà diumenge dia 1 a Mollerussa les semifinals del Campionat de Catalunya de Nivell ‘A’ medint-se al CB Samà de Vilanova després d’unes sèries preliminars molt disputades davant el potent CB Grup Barna. L’equip de Joaquim Sánchez, que espera poder-se fer amb un lloc a la gran final, podria veure el seu rival sortir de l’altre eliminatòria que medeix a la UE Mataró i al Força Lleida.

Un dia abans, però, el júnior B de l’entitat del Guiera iniciarà la disputa de les fases territorials de Barcelona de Nivell ‘A’ en categoria júnior davant el CB Tiana. L’equip que dirigeix Isma Sistrachs espera obtenir un bon resultat per tal d’assolir la classificació per la final del Campionat que es disputarà la temporada vinent.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos