La UE Sant Cugat fa història i es classifica pels Campionats d’Espanya Cadets en una temporada de somni

 

La UESC va fer història classificant-se pels Campionats d'Espanya, tota una fita pel bàsquet vallesà

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la Selva del Camp la Fase Final dels Campionats de Catalunya de Categoria Cadet Preferent amb la Participació dels quatre millors equips en la fase regular ; F.C Barcelona, Joventut de Badalona, U.E.Mataró i l’Unió Esportiva Sant Cugat. Les semifinals disputades dissabte dia 3 de Maig van aparellar als santcugatencs amb el gran favorit ,el F.C Barcelona per una banda ( primer i quart classificats en la fase regular) , i per l’altre el Joventut de Badalona amb l’ U.E Mataró ( segon i tercer classificats respectivament).

Les semifinal no varen deparar cap tipus de sorpresa i van caure del cantó dels dos equips més poderosos del basquet català: F.C Barcelona 97 – UESC 68 , Joventut Badalona 79 – U.E.Mataró 57. El plat fort quedava reservat al diumenge dia 5 en què s’havia de jugar la gran final i el partit per al tercer i quart lloc de a on sortiria el tercer representant de la Federació Catalana als campionats de Espanya de la categoria cadet.

El dia 4 de Maig de 2014 es recordarà com a un dia històric per al club vallesà i per als nois entrenats per Òscar de Paula. En un partit igualadíssim, la UESC va aconseguir una gran victòria sobre la U.E. Mataró en el partit per al tercer i quart lloc de la Final a 4. Els jugadors d’Òscar de Paula van necessitar de dues prorrogues per certificar la victòria (95-85) i obtenir així la classificació per als campionats d’Espanya. El resultat a la fi dels 40 minuts marcava l’empat a 71-71 . La igualtat va prosseguir en el primer temps extra ( 78-78) motiu pel que es va necessitar d’una segona pròrroga per a decidir el guanyador (95-85).  Cal felicitar aquest extraordinari col·lectiu humà de tècnics i jugadors que formen el cadet preferent de la UESC per assolir aquesta gesta fruit del bon treball ,esforç i dedicació. Cal
recordar que aquest equip va haver de guanyar-se la plaça a la categoria Preferent disputant les fases a l’agost passat i a partir d’aquí ha anat assolint tots els reptes que se li han plantejat fins a arribar a l’elit del basquet català de la categoria.

Els campionats d’Espanya es disputaran a Saragossa del 25 al 31 de Maig, pel que desitgem molta sort a l’equip i que gaudeixin d’aquesta experiència única.  Comentar que el torneig i campionat se l’ha endut el F.C Barcelona al vèncer al J0ventut de  Badalona per 84-76 .

Jugadors cadet Preferent UESC : David del Cerro, Pau Jareño, Brian Amabilino, Adrià Amabilino, Nil Baqués, Oriol Centelles, Pau Fernandez, Jordi Riera, Guillem Garcia, Noé Garcia,  Òscar Denamiel i Òscar Argemí.

Entrenadors : Òscar de Paula, Enric Cosp

A.C.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos