2a Catalana Fem.: CE Escola del Carme de Sabadell acaba en 2ª posició gràcies a un quàdruple empat i firma l’ascens a 1a Catalana

 

2a CATALANA FEMENINA

Classificació

Classificació final a 2a Catalana femenina

 

Era necessària una carambola a tres bandes, una combinació de resultats que possiblités l’accés a la 2a plaça de la Lliga, i els resultats van afavorir totalment a l’Escola del Carme per aconseguir l’ascens a 1a Catalana femenina.

Escola del Carme va fer els deures guanyant per un contundent 32-58 a pista del Sant Nicolau “B” en el derbi sabadellenc, mentre que els rivals directes van firmar els resultats que les sabadellenques necessitaven per assegurar la 2ª posició.

Amb els resultats Parets 64 – CB Morell 43 i LLefià 33 – Manyanet Reus 59, l’Escola del Carme aconseguia la 2ª posició i l’ascens de categoria, una fita història pel conjunt sabadellenc.

L’Escola del Carme accedeix així a 1a Catalana femenina, categoria on competirà juntament amb 4 equips vallesans com son el CN Terrassa, CE Sant Nicolau, UESC i JET “B”, salvada al “play-out”, mantenint així el nombre de 5 equips del Valles Occidental després de l’ascens del CN Sabadell a Copa Catalunya femenina.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos