1a Catalana M: El CB Nou Badia participarà a la festa de Primera a darrera hora sent el 7è equip vallesà de la categoria

 

Valverde ha aconseguit 2 ascensos en 2 anys al capdavant del Nou Badia

Tres ascensos en 4 temporades (2.011, 2.013 i 2.014) són les credencials d’un CB Nou Badia que un cop més podrà celebrar -tot i que de manera tardana- un nou ascens i, en aquesta ocasió, a la competitiva 1a Catalana en una meteòrica trajectòria d’un dels clubs més joves de la comarca amb menys d’una dècada de vida a les esquenes.

El motiu d’aquesta comunicació, que va agafar per sorpresa al club badienc, es deu a que els ascensos a Lliga EBA de JAC Sants i Martorell van provocar un efecte en cadena a les categories inferiors que va arribar fins a 2a Catalana on van poder ascendir els 4 primers de cada grup a excepciód’un CB Gavà ‘B’ que no podia ascendir a una categoria que havia de compartir amb el seu primer equip.

Aquest fet va obligar a la Federació a buscar al millor 5è de la categoria i, amb un balanç de 18-12, i un lleuger avantatge sobre el CB Calafell, el CB Nou Badia era l’equip escollit tot i que només havia competit una temporada a 2a Catalana. Amb el CB Nou Badia, ja son 7 els equips vallesans a 1a Catalana: CN Terrassa, Sferic, Ripollet, Sant Pere, Sant Jordi i el nou vingut Escola Pia de Sabadell, a més del Nou Badia.

Tot i això els verdiblancs, que estaran dirigits per 3ª temporada per José Garcia Valverde, confien en ser competitius mantenint el bloc del darrer curs a l’espera de poder trobar algun reforç interior que acabi d’apuntalar la zona dels de Badia que ara per ara compten amb Valero, Ramon Galán, Otero, López, Pepe i Edu Garcia, i Máximo Castellanos, com a jugadors que continuen, mentre que les incorporacions fins al moment han estat les de Barnusell (Sant Quirze BC), Adrià Sánchez (CN Sabadell ‘B’) i Víctor Galán (UE Barberà ‘B’).

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos