La dissolució del Sabadell Bàsquet reformula Copa Catalunya, amb CN Sabadell, i la 1a Catalana, amb Escola Pia

 

Tres temporades ha durat el projecte sènior a Lliga EBA del Sabadell Bàsquet abans de que aquesta iniciativa esportiva acabés desapareixent com a tal després de 6 temporades d’existència si iniciem el recompte centrant-nos en les categories inferiors projecte esportiu dels de negre.

Els problemes econòmics i un descens esportiu a les acaballes de la temporada davant la UE Montgat -que ha hagut de renunciar a l’EBA- enviaven al club presidit per Salvador Devesa a la Copa Catalunya però amb una continuïtat posada en evidència pels molts interrogants que rodejaven el club sabadellenc.

Ja fa algunes setmanes, però, les persones darrera d’aquest projecte van decidir posar fi a aquesta aventura i dissoldre l’equip però abans d’això van voler beneficiar a les dues entitats que històricament han recolzat aquesta iniciativa des de la seva fundació l’any 2.008, el CN Sabadell i el CE Escola Pia Sabadell.

Així doncs, Sabadell Bàsquet ha cedit els seus drets de participació a Copa Catalunya al CN Sabadell que, a la seva vegada, ha cedit els seus de 1a Catalana al CE Escola Pia, situació que obre un nou panorama pel que fa a la presència d’equips vallesans a aquestes dues categories i que fa palès que ambdues entitats han agafat els fruits del treball de base dels darrers anys ja que la majoria de jugadors d’ambdós primers equips tindran una gran presència de jugadors sabadellencs o formats al planter del Sabadell Bàsquet.

A més, alguns jugadors de reconegut talent amb passat EBA -també de la ciutat- com Ramírez, Ollé, Cabanach, Devesa o Bonfill reforçaran aquests dos equips (veure taula de mercat de Copa i de 1a Catalana).

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos