Copa Catalunya femenina: Nova mostra de solidesa del Cerdanyola i derrotes de la JET a Almeda (63-47) i del CN Sabadell a Valls (66-35)

COPA CATALUNYA FEMENINA

COPA CATALUNYA FEMENINA

JORNADA 2

 

El Cerdanyola compta per triomfs els seus partits (2-0)

Novament es van repetir els guarismes de la 1ª jornada amb doble derrota de CN Sabadell i JE Terrassa i un únic triomf, el del CBF Cerdanyola.

Tots tres equips vallesans van jugar lluny del Vallès i el CBF Cerdanyola va ser l’únic vençedor en sortir airós 54-78 de la seva visita al Reus Ploms, liderat per la gironina Helena Quintana. Les de Xavi Carvajal van mostrar-se molt sòlides i van tombar amb molta contundència l’equip reusenc, cosa que els hi permet seguir a les posicions capdavanteres del grup 2 de Copa Catalunya femenina. Les de Cerdanyola, novament amb una rotació curta de 7 jugadores amb l’absència de Marta Rosanas, van fer un molt bon paper amb el suport de les jugadores de les categories inferiors. Després de 2 jornades el CBF Cerdanyola és 2n amb el millor atac del seu grup, i a la propera jornada rebrà el cuer, el Reus Deportiu, que sembla haver perdut molt potencial respecte a temporades anteriors.

La JET va visitar l’Almeda i va caure per 16 punts, 63-47, en un duel on les de Cornellà van imposar l’experiència de les seves dues jugadores més veteranes, sobre tot al tram final de partit per sentenciar (Meri Cuní amb  17 p. i 21 de val. i Jelena Krsmanovic amb 16 p.). La JET de Jordi Segura, que va tenir les baixes de Txell Arús i Alba Lorca, va començar bé amb empat a 13 als primers 10 minuts, i va anar gairebé sempre per darrere en el marcador a partir del 2n quart, pero sempre a una distància prudencial que feia que tingués opcions de guanyar (35-26 al descans). Al darrer quart s’hi va entrar amb 46-35 i amb una notable millora defensiva de les de Terrassa, pero la gran quantitat de pilotes perdudes (fins a 22), van acabar passant factura, així com el nul encert en el tir de 3: 0/6. L’Almeda ho va saber aprofitar, així com una mala selecció final en els atacs terrassencs per culpa de la precipitació de voler remuntar sense marge d’error, per eixamplar la diferència en el tram final fins als 16 punts, una escletxa massa gran i excessiva tenint en compte la resta del partit. A la propera jornada la JET rebrà la visita del CB Valls, invicte, per intentar sumar el 1r triomf de la temporada.

El CN Sabadell no va tenir opcions de victòria al veure’s totalment superat pel CB Valls, que es va mostrar força superior i que va firmar la 2ª derrota en 2 jornades de les de Sabadell (66-35). Les de Sabadell es van presentar al partit amb les bones sensacions del partit anterior amb l’Almeda tot i la derrota, i amb la novetat destacada de l’ala-pívot nord-americana Gloria Atanmo, tan sols amb uns pocs entrenaments de bagatge, pel que no va poder actuar de revulsiu. La veterana Lourdes Lorente, amb 4/6 triples, va ser un gran maldecap, confirmant que el Valls aspira a una bona classifiació després de saber guanyar a Viladecans a la 1ª jornada anotant fins a 13 triples. El CN Sabadell va veure com el Valls s’escapava ràpid, 21-11 en 10 minuts i al descans ja tenia el partit molt difícil tal i com mostra el resultat: 40-16. La 2ª meitat va ser envà perque les vallesanes no van poder plantar cara ni retallar la diferència, que va anar en augment conforme passaven els minuts. El CN Sabadell va dominar el rebot, amb 10 captures més, i va tenir més llançaments des de totes les posicions que el Valls (tot i cometre 27 pilotes perdudes), pero amb un encert massa pobre (1/20 triples i 9/33 en T2), cosa que li va impedir competir pel triomf i realment va marcar la diferència a favor del Valls amb el resultat final: 66 a 35. A la propera jornada el CN Sabadell visita la pista del Viladecans, que tampoc sap el que és guanyar després de 2 jornades.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos