Categoría | Destacado, Eventos, Personajes

Quim Domènech presenta el llibre sobre “El millor bàsquet de Sabadell”

 

Quim Domènech torna a la càrrega i ho fa amb un llibre que repassa el millor bàsquet fet mai a la ciutat de Sabadell. De fet, aquest nou exemplar anomenat “Històries del millor bàsquet fet a Sabadell” exemplifica l’esperit i voluntat d’aquest llibre que repassa, en forma d’anècdotes i curiositats, els tres millors equips del bàsquet sabadellenc fins al moment: l’Orillo Verde als anys 50 i 60 -desaparegut tristament-, el Caixa Sabadell als anys 80 -denominació de la secció de bàsquet del CN Sabadell entre el 83 i 88 que va assolir l’ascens a 1a ‘B’- i la Unió Bàsquet Sabadell -també desapareguda després de 20 anys d’existència-.

Domènech, amb una forta relació personal amb aquests tres casos des de diferents vessants -delegat, jugador o directiu- dóna la visió dels tres projectes massa sovint oblidats i posarà en escena la presentació d’aquest important testimoni el dimecres 24 de setembre a les 19.00 a la Biblioteca Vapor Badia (c/Tres Creus) de Sabadell amb la presència de personalitats vinculades amb la història del bàsquet sabadellenc. De fet, alguns passatges del llibre tenen forta vinculació amb aquesta web ja que han estat escrits per Domènech i publicats en primer lloc a la nostra pàgina, fet del que ens sentim molt orgullosos.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos