1a Catalana Femenina: La regularitat converteix al Sant Nicolau en l’únic equip vallesà invicte

 

Classificació

Sant Nicolau va ser lúnic representant vallesà invicte (foto: CE Sant Nicolau)

El Sant Nicolau fa bons els pronòstics d’inici de temporada que situaven a les de Gemma Lorente com un dels equips i a batre i, de moment, 2 de 2 per les sabadellenques que van imposar la seva superioritat a l’AE Boet Mataró que encara no coneix la victòria. Les granes van començar desencertades de cara a cistella, arribant a capturar dos i tres vegades el rebot en la mateixa acció, i aquesta superioritat rebotejant va ser la base sobre la que es va sustentar el triomf al distanciar-se ja al segon període per 18 punts tot i que la lluita de les del Maresme les deixaria vives al descans. A la represa semblava que hi hauria partit però les errades visitants no van ser perdonades per l’experimentat conjunt sabadellenc que es va acabar enduent la victòria amb un marge molt ample (67-43).

El CN Terrassa Instituts Odontològics va ser sorprès a la pista del SAFA Claror i va caure en un partit en el que va mostrar diferents cares. Una d’elles va permetre a les de Vicente Gómez dominar a plaer el matx a la primera meitat (11-29) i una altra va permetre a les barcelonines arribar al descans per davant (parcial de 23-3 i 34-32 després de 20 minuts de joc), i a la segona meitat del partit novament alternància de versions amb minuts de bon bàsquet (40-47 a falta de 12 minuts) i un esfereïdor parcial al darrer període de 13-4 que va traudir-se en una derrota difícilment explicable.

La UESC, per la seva banda, visitava la pista d’un Granollers cridat a estar a la zona alta de la classificació. No obstant les de German Simón van jugar sense manies i van imposar un sorprenent 0-14 que va fer saltar les alarmes dins les files de les del Vallès Oriental. En aquest precís moment la maquinaria local va començar a carburar i les distàncies es van reduir tot i que les santcugatenques sempre van estar per davant tot i les escomeses d’un Granollers que volia avançar-se però veia com el conjunt visitant es feia fort per més que avançaven els minuts. Només a mitjan del darrer quart les locals van aconseguir donar-li la volta al marcador i deixar a la UESC per darrera enduent-se el partit tot i la bona feina de les vermell-i-negres (65-58).

El CE Escola del Carme va competir fins al final però novament va tenir la sort en contra ja que el CB Tordera, amb un equip més experimentat i amb més centímetres, va arribar més sencer a la recta final d’un partit amb un alt ritme encistellador (63-72) que va beneficiar a les del Maresme. L’altre equip vallesà que tampoc coneix la victòria és la JET ‘B’ que va cedir a la pista d’un complet Sant Andreu Natzaret tot i oferir minuts de molt bon bàsquet i arribar al descans dintre del partit (28-26). La irregularitat d’aquest jove equip, evidenciada a la segona meitat, explica el definitiu 61-42, en una derrota que va ser la repetició del 1r partit davant el Sant Gervasi (amb un bon primer temps pero una mala segona part).

MVP Vallès: La pívot terrassenca Marta Carreño amb 10 punts i 6 rebots va quallar una molt bona actuació a Granollers tot i la derrota de la UESC.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos