El Sabadell Sant Nicolau vol escriure una altra pàgina de la seva brillant història a Quart. Final a 4 Lliga Catalana EBA

 

Els sabadellencs voldran fer història a Quart

El Sabadell Sant Nicolau es prepara per escriure aquest cap de setmana una nova pàgina de la seva història al participar per primera vegada a la final a 4 de la Lliga Catalana EBA -anomenada Trofeu Tricentenari. L’equip d’Àlex Terés, que arriba en bona forma a aquesta cita tot i la darrera i intrascendent derrota davant el Santfeliuenc es veurà les cares amb l’equip amfitrió, un CB Quart Piscines-Sant Feliu que lluitarà amb totes les seves armes per obtenir un lloc a la final. Aquest partit, que es celebrarà a les 17.30, serà el preludi de l’altra semifinal que medirà al Isports Salt i a l’Aracena Collblanc d’Hospitalet (19.30). La final d’aquesta competició es jugarà el diumenge a les 18.00 al Pavelló Municipal de Quart (Girona) i esperem que sigui profitosa pel conjunt sabadellenc.

Pel que fa a l’historial d’aquesta competició cal esmentar que només dos clubs vallesans s’han acabant alçant amb la victòria en aquest torneig. El Valentine Montcada va vèncer el CB Valls l’any 1.996 i la U.B. Sabadell es va proclamar campiona l’any 2.003 davant el CB Olesa en dos partits espectaculars amb anotacions centenàries (104-106 i 91-100 respectivament). La darrera presència d’un equip vallesà a aquesta fase final va ser l’any 2.013 amb l’accés a semifinals del Sabadell Bàsquet. La trista coincidència en aquests tres casos és la posterior desaparició d’aquestes entitats.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos