1a Catalana: Edu Villar i Joan Francesc Flomesta, nous entrenadors de l’Sferic després de la dimissió de Jose Luis Aranda

 

6 jornades ha estat dirigint l’Sferic Terrassa el tècnic Jose Luis Aranda. I no en seran més perquè el tècnic ha decidit dimitir com a entrenador de l’Sferic degut a la mala dinàmica de resultats que acumula l’equip i a la falta de química amb la plantilla, una situació que no es veia capaç de revertir.

I és que, actualment, l’Sferic és cuer amb un pèssim balanç d’un triomf (aconseguit a la pròrroga i molt patit davant l’ADT), en 6 partits, ostentant el pitjor atac de la Lliga (47,6 punts per partit) i una defensa que és de les mes fluixes (classificació).

En conjunt, una mala dinàmica i números alarmants per un equip que acaba de descendir de Copa Catalunya i que no aconsegueix la química suficient per trecnar una dinàmica de resultats negatius que ja s’allarga des de la temporada passada a Copa Catalunya i que, de moment, tampoc pot trencar en aquesta nova etapa a 1a Catalana.

VILLAR I FLOMESTA, A ESCENA

(Actualitazció 17:00h.) El director tècnic de l’Sferic, Edu Villar, i l’entrenador del Senior “B” de l’Sferic (3a Catalana) Joan Francesc Flomesta, es fan càrrec de l’Sferic després de la dimissió de Jose Luis Aranda. Ambdós ja han dirigit l’equip durant els entrenaments d’aquesta setmana i debutaran diumenge a casa (19:00h.) davant el 4t classificat, el SAFA Claror (5-1) en un matx de gran exigència que l’Sferic necessita guanyar per trencar la mala dinàmica de resultats i sortir de les posicions de descens directe.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos