2a Cat.Masc.: Sant Quirze i Sant Nicolau “B” sumen mentre que QBasket cau per la mínima

 

El Sant Quirze BC va superar el tràmit i es va desfer del Parets per 62-81 evidenciant el seu bon estat de forma i fent valer els pronòstics que deien que l’únic equip invicte del grup 3 no podia cedir davant d’un dels equips que es troben a la cua de la classificació. Amb aquest balanç de 6-0 els de Jordi Talló rebran diumenge la visita d’un irregular però perillós Guinardó (4-3).

El CE Sant Nicolau va recuperar-se dels darrers irregulars resultats i va imposar-se de manera contundent a un Cultural que poca cosa va a tenir a fer davant el ritme dels sabadellencs (58-92). Amb aquest triomf els nois d’Agustí Badiella rebran la visita d’un dels millors equips de la competició com és l’UBSA ‘B’ (6-1) en un duel de filials on de bon segur que hi haurà bàsquet elèctric.

Finalment derrota del Q Basket per la mínima davant el Guinardó (57-56) en un partit on els d’Ernest Santana van acusar la manca d’encert ofensiu en un partit que van poder endur-se en la darrera possessió del partit però la mala selecció va privar als santcugatencs d’obtenir la victòria. 4-3 pels blau cel que aquesta setmana reben la visita d’un Badalonès B que es troba a la zona alta de la classificació (6-1).

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos