Lliga EBA: Confirmat el bon moment del Sant Nicolau amb la 4ª seguida a pista del CB Cornellà (79-85)

 

Quarta victòria consecutiva del Sabadell Sant Nicolau

El Sabadell Sant Nicolau va aconseguir la quarta victòria consecutiva d’aquesta temporada a la sempre difícil pista del CB Cornellà per un resultat de 79-85.

Estadística

Va ser un partit dominat d’inici per l’equip local, que aconseguia imposar el seu ritme alt de joc, basat en situacions obertes a tot al camp, i a on els granes no trobaven la manera d’aturar. A més, en atac l’equip no es estava còmode i això feia que els percentatges de tir fossin baixos. D’aquesta manera es va arribar al final del primer quart amb una clara avantatge pels locals 24-14.

Però el Sant Nicolau va saber reaccionar ràpid i a partir del segon quart va augmentar la intensitat defensiva, va saber controlar el rebot als dos cercles i va començar a dominar les situacions ofensives, aprofitant la clara avantatge en el joc ofensiu. D’aquesta manera es van retallar els 10 punts de renda dels locals i es va aconseguir arribar a la mitja part amb una petita diferència a favor en el marcador 35-38.

A la sortida dels vestidors, l’equip va mostrar les ganes d’emportar-se la victòria i a partir d’una bona intensitat de treball i de comunicació, va seguir treballant fort en defensa, dominant el rebot i saben quines avantatges atacar el atac, trobant un bon equilibri entre el joc interior i les situacions de llançament exterior.

I s’arribava a l’inic de l’últim quart amb el marcador 53-60, on els locals van fer un últim esforç per retallar les diferències i portar el partit a un final ajustat, però en aquest període l’encert des de la línia de 6’75 i el control en defensa del joc ràpid i obert del Cornellà, va fer que els granes trobessin el premi a tot l’esforç realitzat guanyant per 79-85.

La propera jornada, l’equip rebrà la visita del CB Castelldefels en un partit que es disputarà dissabte 22 a les 19h al pavelló del carrer Jardí.

CE Sant Nicolau

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos