El 3×3 nadalenc d’Escola del Carme arriba un any més amb novetats

 

Un any més, i ja en van tres de seguits, el Club Esportiu Escola del Carme organitza el seu 3×3, tot un clàssic la vigília de Nadal. Les novetats d’aquest any són dues molt destacades: la primera és que l’organització es farà conjuntament amb el Creu Alta Sabadell Bàsquet; la segona és que s’ha canviat la pista de joc, passant de la pista de l’escola, al pavelló de Can Balsach evitant així la humitat o possibles pluges que puguin aparèixer en aquestes dates nadalenques.

Aquesta edició es realitzarà de 9.00 a 14.00 el dia 24 de desembre en les categories pre-mini, mini i infantil tant masculí com femení. El preu és simbòlic: 12 euros per equip, gràcies a la important col·laboració de l’acadèmia d’anglès sabadellenca International House. La data límit per inscriure’s és el 18 de desembre. Tingueu en compte que les places són limitades.

Us podeu inscriure a aquest esdeveniment tot fent clic aquí.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos