Lliga EBA: El Sant Nicolau tanca el 2014 derrotant el CB L’Hospitalet liderat per Costa, Angelats i Espuña (88-72)

 

LLIGA EBA “C”

 

CE SANT NICOLAU 88 – CB L’HOSPITALET 72

Estadística

El Sabadell Sant Nicolau tanca el 2014 amb una important victòria davant L’Hospitalet

L’equip EBA del Club Esportiu Sant Nicolau va sumar la setena victòria de la temporada, la segona consecutiva al pavelló del c/Jardí contra el sempre difícil CB L’Hospitalet per 88-72. El jugadors granes van capgirar la dinàmica del partit a la segona part, i això els permet continuar a la part alta de la classificació amb un balanç de 7 victòries i 2 derrotes.

El partit va començar molt viu i amb un alt ritme de joc. Els atacs eren molt agressius per part dels dos equips, es movia poc la pilota, ja que no era necessari per trobar el camí cap a cistella. Els atacs superaven a les defenses amb força facilitat i el joc en transició era constant. El resultat del primer quart va ser de 19-22.

En aquest tipus de joc, els visitants es trobaven més còmodes. El ritme mica en mica anava sent de L’Hospitalet. Una defensa més consistent i competitiva produïa males sensacions a l’equip local. El joc de contacte i les pilotes dividides, normalment, eren seves i això, es va anar notant en el marcador. S’havia de capgirar aquest dinàmica, i tot passava per augmentar el nivell de passió en el joc. Al descans es va arribar amb un resultat de 36-45.

La segona part va ser molt diferent. Els granes van imposar el seu ritme de joc des de la contundència defensiva, que provocava que els visitants no es trobessin tant còmodes en atac i d’aquesta manera i de forma progressiva la seva confiança anava disminuint. Els locals van ser més durs en les finalitzacions ofensives, i van demostrar que poden ser competitius sota qualsevol circumstància. En només 10 minuts van capgirar el marcador i s’arribava a l’últim quart amb molt bones sensacions i amb avantatge a l’electrònic (60-58).

A l’últim quart els jugadors del CE Sant Nicolau van realitzar el millor joc que s’havia vist durant el partit. Bones defenses, intensitat, lluita, concentració… Aspectes molt importants per poder competir un partit i que es van realitzar amb èxit i contundència. En aquest últim quart es va fer un joc molt vistós i vibrant per part dels jugadors locals. D’aquesta manera s’aconseguia una nova i important victòria per tancar l’any, i situats a la segons posició de la classificació.

El primer partit pels granes al 2015 serà diumenge 11 de gener contra el CB Santfeliuenc a domicili.

S.D.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos