2a Catalana Fem: El Sant Jordi pateix però suma la única victòria vallesana en la primera jornada de l’any

 

 

El Cerdanyola B no va poder superar al Draft (foto: cbfcerdanyola.org)

Al grup 1 mala estrena de la UESC ‘B’ en aquest nou any davant el CB Salt que començava el partit amb un pobre balanç (3-7) que no va acabar fent justícia a les de Girona, superiors a un equip de Rafa Delgado que no va poder aturar mai l’atac de l’equip visitant i que es va veure sorprès finalment per un marcador de 63-58. No obstant la UE Sant Cugat ‘B’, amb un balanç de 6-6, segueix a la zona mitja de la classificació en la temporada del seu debut a la categoria.  Aquest cap de setmana tindran un difícil compromís davant un dels millors equips de la lliga com són Les Franqueses que visitaran la Rambla del Celler.

Al grup 3 el Sant Jordi segueix amb la seva bona temporada i tot i moltes dificultats, es va acabar imposant al cuer de la categoria, Valls, que va plantar molta cara (61-69) en un partit en què les de Ricard Checa defensivament no van estar a un bon nivell. Amb aquest triomf les de Rubí es mantenen  a la zona alta amb un balanç de 9-4 sent el millor equip de la comarca d’aquesta temporada. Aquest cap de setmana toca derbi ja que les blaus visitaran la pista d’un QBasket que amb derrota ajustada va estrenar l’any. Les de Jaume Rovira, tot i el bon partit davant el potent Parets, no va acabar de trobar l’encert necessari per endur-se el partit (42-50). Les santcugatenques es troben amb un balanç de 4-8 en el que destaquen un bon grapat de derrotes ajustades de manera que segur que garanteixen un partit igualat.

A la zona baixa el CBF Cerdanyola ‘B’ segueix en mala dinàmica de resultats cedint a mans d’un Draft Gramenet superior (77-61) que va mantenir a les de Marcos Madueño amb el balanç d’1-12. Aquest cap de setmana les verdes rebran al pavelló Guiera al Vendrell, un equip de la zona mitja.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos