2a Catalana Masc: El Sant Quirze segueix imparable al 2.015 i es consolida com a millor equip vallesà del curs

 

Inici esplèndid del 2.015 per part dels tres equips vallesans en la darrera jornada amb 3 de 3 i amb un Sant Quirze que segueix, pel que fa als resultats, com a millor equip vallesà sènior del present curs i que, vistos els seus guarismes, sembla en disposició de superar els registres del Sant Pere Terrassa de la temporada 10-11 (26-4) o el Sant Jordi 09-10 (24-6) que apareixen a l’horitzó com a millors equips de la comarca en aquesta categoria en els darrers temporades i que, coincidència o no, van proclamar-se a més campions de Catalunya.

El Sant Quirze segueix dominant la 2a Catalana de manera incontestable i va estrenar el 2.015 amb una victòria treballada davant el Martinenc (77-71) , equip de la zona mitja. Els de Jordi Talló, tot i alguns finals ajustats, s’està consolidant com l’equip vallesà de la temporada gràcies als seus brillants números (13 victòries per 1 derrota) i tindrà l’ocasió d’allargar el seu estat de forma dissabte a la complicada pista de l’Alisos, un equip que no està rendint a l’alçada de l’esperat.

Molt bona temporada també la del Sant Nicolau ‘B’ (8-6) que es va imposar a un dels equips de la zona baixa com és el Claret (50-63) en un partit pràctic dels d’Agustí Badiella que aquesta setmana es desplaçaran a la pista del QBasket per disputar el derbi de la jornada. Els santcugatencs, tot i un inici imprecís, es mantenen amb un balanç idèntic als de Sabadell i van començar l’any destrossant a l’Alisos (77-49), de manera que tot i la baixa del seu base Oriol González sembla que els d’Ernest Santana es troben en un bon moment per intentar enganxar-se a la zona alta de la classificació.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos