Copa Catalunya Fem.: Èpic CBF Cerdanyola derrotant al SESE a l’últim segon, la JET deixa escapar viu al Viladecans i el GEiEG aprofita el desencert del CN Sabadell

 

COPA CATALUNYA FEMENINA

JORNADA 14

 

Classificació Grup 1
Classificació Grup 2

 

SESE 60 – CBF CERDANYOLA 61

Al grup 2, gran pas endavant del CBF Cerdanyola per classificar-se per la fase d’ascens guanyant a pista del SESE al darrer segon.

Les verd-i-blanques van signar un gran triomf a la pista del SESE, que abans del partit tenia un triomf més que les vallesanes. En un duel entre dos equips ferms candidats a la fase d’ascens, les de Pili Bilbao, que va agafar l’equip al Desembre, van saber aguantar el pols a les de J.C. Díez fins al darrer instant. Els dos equips es coneixen a la perfecció, i el marcador va ser molt igualat durant tot el matx, però quasi sempre favorable a les visitants.  Les de Barcelona van tirar de joc interior, juntament amb una zona a la 2ª part molt efectiva. Per contra, el CBF Cerdanyola va ser capaç de mantenir-se sempre viu, i al darrer quart, tot i 2 pèrdues de pilota va tenir la victòria a l’abast. Un temps mort i una jugada de pissarra van propiciar el 60-61 final que iguala a 9 triomfs a ambdós equips. El Cerdanyola és 3r, amb 9-5, pero amb 1 triomf de marge respecte el 6è, cosa que l’obliga a ser regular per mantenir-se en zona de fase d’ascens sense marge per baixar la guardia.

 

JET 60 – BV VILADECANS 64

Al grup 1 la JET va tenir una bona ocasió per apurar les opcions de classificar-se per la fase d’ascens, cosa que donaria la salvació automàtica. Pero va perdre de 4 a casa davant el Viladecans, resultat que de forma virtual li obliga a centrar-se en la lluita per aconseguir el màxim de triomfs possibles de cara a la fase de permanència, on ara per ara és més a prop que no pas de la fase d’ascens. El Viladecans va ser el dominador del partit, de la mà d’una estelar Marta Guerrero, 24 punts i 30 de valoració, pero la JET sempre va competir estant a l’alçada i es va mantenir amb opcions a molt poca diferència al marcador. Va saber anul.lar perfectament Nuria Minguet (3 punts i de tir lliure) i al descans perdia de 6 (23-29) encara amb opcions i mostrant un caràcter molt combatiu. Lluny de rendir-se al 3r quart la situació va seguir igualada i la constància del Viladecans va ser el que va acabar decidint, sense deixar optar a la remuntada a les locals, que al darrer quart es van col.locar a 4 punts en diverses ocasions pero sense obrar la remuntada per culpa del saber estar del Viladecans sense posar-se nervios. Pascual, amb 17 punts, i Córdoba, amb 15 van secundar molt bé a Guerrero. Per part local, Silva amb 12, i Meca i Arús amb 10 punts, van ser les millors. Al final, 60-64 i la JET que està 4-10 de balanç,  ja pensa en esgarrapar algun triomf a fora (GEiEG el proper cap de setmana) o bé a casa ens els duels claus davant Sant Fruitós i Banyoles, victòries que serien vitals de cara a la 2ª fase.

 

CN SABADELL 43 – GEiEG 58

També al grup 1, nova derrota del CN Sabadell (2-12 de balanç), que després de superar al Valls ja fa algunes jornades no ha aconseguit donar continuitat a aquest últim darrer resultat positiu. Aquest cop va ser el GEiEG qui va guanyar a les del Vallès, gràcies a un gran 2n quart (9-16). El gran handicap de les de Sabadell va ser la poca capacitat anotadora (15/62 en tirs de camp) davant d’un GEiEG molt més efectiu i amb més recursos i arguments tant ofensius com defensius per estar sempre per davant en el marcador i amb diferències més que suficients (8-13 al 1r quart, 17-29 al descans). Al tercer quart les de Girona semblaven sentenciar, defensant amb força i anul.lant la millor de les locals, Escuert (31 minuts, 5 punts, 1 de valoració). El marcador de 28-47 al final del 3r quart semblava tancar el partit a falta de 10 minuts. En el tram final va ser quan el CN Sabadell va poder reaccionar, de fet va guanyar el darrer quart 15-11, pero la desavantatge acumulada anteriorment va ser una rèmora i va impedir qualsevol opció de remuntada final. Les del GEiEG, amb Gallegos (11p.) i Moreno (12p.) en anotació, van ser superiors, mentre que la constància de l’aler Roig (7 punts, 6 rebots i 3 assistències) i la solidesa de González amb 16 de valoració (5 punts amb 5/5 tirs lliures, 10 rebots i 6 faltes sofertes), van ser bàsiques per ofegar el joc sabadellenc. En la propera jornada, una final per les de Sabadell, visitant el Sant Fruitós en un partit que valdrà doble pel guanyador i perjudicarà molt al que en surti perdedor.

 

 

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos