El terrassenc Roger Guàrdia (UESC) dona el salt a LEB Plata fitxant pel FC Barcelona “B” a petició del tècnic Aleix Duran

 

Aleix Duran

L’escorta terrassenc de la UESC Roger Guàrdia fitxa pel FC Barcelona “B” de LEB Plata, on coincidirà amb el tècnic terrassenc Aleix Duran.

La marxa de Guàrdia coincideix en una setmana molt convulsa a nivell de club, on en plena crisi de resultats el tècnic Marc Guillem, segons la versió oficial del club, va presentar la seva renúncia al càrrec. Això, unit a la marxa d’un jugador fonamental en els esquemes de l’equip com és Roger Guàrdia, comporta grans canvis en l’estructura de la plantilla, cosa que en teoria s’anirà veient en el transcurs dels propers dies.

 

Guàrdia aterra al Barça "B" fent un important salt qualitatiu en la seva carrera

Aquest salt en la carrera de Guàrdia, que es va formar al planter de l’Sferic, és molt destacat, ja que el jugador havia jugat en les darreres temporades en equips EBA com el Sant Pere (2006-2007), Mollet (2011-12), Santfeliuenc (2012-13), o el Sabadell Bàsquet la temporda passada. A més, Guàrdia també va viure una bona experiència de 3 anys jugant als Estats Units, un d’ells a la NCAA Division I amb els Titans de Cal State Fullerton.

Aquesta incorporació segueix la política del club blaugrana de reforçar el seu filial amb determinats jugadors experimentats que ajudin a la formació dels seus joves talents, de manera que amb la presència d’aquest tipus de jugadors experimentats es compensi la gran joventut i projecció de futur dels seus joves valors. En altres temporades, jugadors com Ferran Laviña, Alfons Alzamora o Néstor Zamora ja han tingut aquest rol en el filial blaugrana.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos