Lliga EBA: Un treball triomf davant el Morabanc Andorra “B” consolida al Sant Nicolau en 2ª posició

 


SABADELL SANT NICOLAU 70 – B.C. MORABANC ANDORRA ‘B’ 66

Parcials: 19-10 / 16-13 / 15-21 / 20-22

Estadística del partit


El Sabadell Sant Nicolau s’imposa al BC MoraBanc Andorra “B” i es col•loca segon en solitari

Victòria molt treballada del primer equip masculí del CE Sant Nicolau contra un rival complicat com el BC MoraBanc Andorra, que fa que els granes aconsegueixin quedar segons en solitari a la classificació.

Per obtenir la victòria els locals van haver de fer un gran esforç, ja que només començar el partit, el capità Xavi Costa, es va lesionar i no va poder tornar a participar del matx. Fort cop per l’equip local, però els jugadors es van recompondre i a partir d’un bon esperit de lluita i sabent portar el joc cap a on més interessava van començar a prendre avantatge en el marcador.

Així es va arribar a la mitja part amb els locals per davant amb uns 10 punts de diferència. A la segona part els visitants van entrar de nou en el partit gràcies a trobar l’encert en el tir exterior i van començar a retallar distàncies, amb un estelar Guille Colom (26 punts amb 5/9 triples, 10 rebots 5 pilotes recuperades i 35 de valoració), mentre que els granes també anaven trobant l’encert però amb més dificultats que a la primera part.

La part final del partit els visitants van fer un últim esforç per igualar el partit, però el Sant Nicolau va millorar el seu atac, va controlar les últimes situacions defensives i no va fallar en els tirs lliures decisius, sumant així una nova victòria a casa. El millor local va ser Nil Angelats amb 17 punts i 4 assistències.

Amb aquesta victòria, la novena de la temporada, el Sabadell Sant Nicolau se situa a la segona posició en solitari només superat pel líder invicte, l’Aracena-AEC Collblanc amb 11 triomfs.

El proper cap de setmana, els granes viatjaran a terres gironines on s’enfrontaran al CB Quart (diumenge 25 a les 19:30h) en partit corresponent a la penúltima jornada de la primera volta de la lliga.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos