Marc Guillem deixa la banqueta de la UESC a Copa Catalunya masculina

 

Marc Guillem en una foto d'arxiu corresponent a la temporada 2.010-11

El fins ara tècnic de la UE Sant Cugat de Copa Catalunya masculina Marc Guillem deixarà d’estar al capdavant de l’equip vermell i negre després d’haver presentat la seva dimissió per la mala sèrie de resultats de l’equip de la Rambla del Celler. A les quatre derrotes consecutives de l’equip (actualment amb un balanç de 7-8) cal afegir que les dues darreres han estat amb molta diferència al marcador com en el cas del Masnou (49-78) i Vic (72-48). L’entitat presidida per Mònica Mateu ha “ofert a Marc Guillem la possibilitat de seguir vinculat a l’entitat com a entrenador d’un altre equip o bé assumint un nou càrrec dins l’organigrama del club. Una proposta, però, que el mateix entrenador ha decidit declinar i que el club accepta. Des d’ara es treballa en la renovació de l’equip tècnic de la primer plantilla masculina i en breus el club espera anunciar els canvis oportuns. La UESC agraeix a Marc Guillem la seva tasca i dedicació al capdavant del primer equip del club” en una nota de premsa facilitada pel club santcugatenc.

Marc Guillem, barceloní de 37 anys d’edat, ha estat al capdavant de diverses banquetes però va iniciar-se a la UESC com a primer entrenador sènior la temporada 2.009-10, càrrec que va mantenir fins a mitjan de la 2.010-11 quan el seu equip, aleshores a 1a Catalana, es trobava en una crisi de resultats similar a la d’aquest curs, fet que va derivar en la seva dimissió. Va ser el passat curs (2.013-14) quan l’entrenador va tornar a fer-se càrrec de l’equip amb una sòlida temporada a Copa Catalunya que no ha tingut continuïtat a nivell de resultats en el present curs.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos