1a Catalana Fem.: El Sant Nicolau se llevó el derbi ante una UESC que se complica y el CN Terrassa derrotó al líder Sant Gervasi en partido avanzado

 

 

1a CATALANA FEMENINA

Jornada 18

Clasificación

 

Jornada 18 sin sobresaltos en el grupo 2 de 1a Catalana  femenina, donde los resultados fueron los esperados sobre el papel, a excepción de la gran campanada que se produjo el lunes en partido avanzado a la jornada 19 (CN Terrassa 63 – Sant Gervasi 54).


SANT NICOLAU 59 – UESC 55

Crònica del CE Sant Nicolau

El Sant Nicolau va patir per derrotar una UESC combativa (foto: basquetfemeni.cat)

El Sant Nicolau pateix per desfer-se de la UESC en un partit que va mantenir l’emoció fins el darrer minut. El primerquart va començar amb intercanvi de cistelles i marcador igualat en una batalla per fer-se amb el control del partit. Les locals, amb atacs elaborats, i la UESC amb un alt encert des de la línia de 6,75 que els hi permetia mantenir la igualtat (17-18 min, 10). El segon període va tenir dues cares. La UESC inspirada en els 5 minuts inicials dominava el partit (19-23 min, 13). Però va arribar la resposta de les granes amb uns minuts “lau” on les locals es van sobreposar i reconduir el tempo del partit. Després del descens, les sabadellenques aconseguien una diferència de 5 punts que ràpidament va ser neutralitzada per les visitants. El partit es va mantenir igualat fins el minut 29 on les de Gemma Lorente, amb un parcial de 6-0, aconseguien la màxima avantatge del partit (44-37 min 30). En els primers minuts del darrer quart la distància es mantenia (48-41 min. 33), però la reacció del Sant Cugat va arribar i es va ajustar el marcador (52-51 min. 39). Però llavors, un triple del Sant Nicolau deixava les locals 4 punts amunt (55-51) a manca de 52 segons. La bona defensa de les granes i l’encert en els tirs lliures van sentenciar el partit (59-51 final).

El Sant Nicolau s’acosta al liderat retallant la distància amb el líder Sant Gervasi que va perdre dilluns en duel avançat a la jornada del proper cap de setmana. La UESC és 12ª i està encallada en plena zona de “play-out”.

Anotadores CE SANT NICOLAU: Vintró (-), Duran (-), Verge (8), Negrebetska (5), Fuentes (9), Viana (13), Capdevila (16), Raya (-), Bonet (8), Cornet (-) i Díaz (-).

 

LA JET “B” SIGUE SIN PREMIO

La JET “B”, pese a sus muestras de mejoría, volvió a caer esta vez en pista del Olot por 58 a 46 en un duelo que durante muchos minutos dominó. Al final, las locales se impusieron y el equipo de Terrassa sigue colista de la tabla con zero victorias estando a 5 del play-out que marca Escola del Carme.

 

EL CN TERRASSA FIRMÓ LA CAMPANADA EN PARTIDO AVANZADO DE LA JORNADA 19

El partido Tordera – CN Terrassa se aplazó y se jugara el 8 de marzo. No obstante, jugado el lunes tuvo lugar el partido avanzado de las egarenses a la jornada 19, donde se deshicieron en un espectacular partido por 63 a 54 al Sant Gervasi, líder de la categoría. Guiadas por una gran primera parte (15-7 min. 10 y 33-18 al descanso), las locales lograron mantener esas rentas pese a la calidad visitante que comenzó a aparecer con un parcial de 0-12 (44-36 final del 3r cuarto), llegando con 57 a 54 a falta de poco más de 1 minuto para el final con el acierto de Piñol, Busquets y Maria Olmo, y felizmente firmaron una merecida victoria que afianza a las vallesanas en la zona tranquila-alta de la tabla en uno de sus mejores momentos de la temporada.

Anotadoras CN Terrassa: Piñol 17, Busquets 10, M. Olmo 10, Pérez 0, Arch 6, -cinco inicial-, Lara 2, Garcia, Dinarès, Vidal 8, Gómez, Feliu 8 y Costa.

Anotadoras Sant Gervasi: Lara 1, Filba 4, Cladellas 9, Schroeder 13, Flores 10, -cinco inicial-, Ferrer 11, Lega, Sierra 6 y Montón.

 

PARTIDOS PRÓXIMA SEMANA:

JET “B” – GRANOLLERS

ROSER – SANT NICOLAU

UESC – VILASSAR DE DALT

BOET MATARO – ESCOLA DEL CARME

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos