Lliga EBA: 3ª derrota seguida del Sant Nicolau a mans d’un Arenys molt pràctic que allarga la mala ratxa vallesana

 

LLIGA EBA

 

QUESO MILNER-ARENYS BASQUET 80 – SABADELL SANT NICOLAU 66

Parcials: 26-21 / 23-16 / 15-20 / 16-9

Estadística del partit


Derrota del Sabadell Sant Nicolau a la pista de l’Arenys Bàsquet

L'Arenys va derrotar al Sant Nicolau 80-66

L’equip EBA del CE Sant Nicolau pateix la quarta derrota consecutiva, en aquesta ocasió davant l’Arenys Bàsquet a domicili en un partit dominat pels locals, que van oferir una millor versió que els granes.

El partit començava molt igualat. L’intercanvi de cistelles era constant i es jugava amb fluïdesa i encert. Les defenses havien de pujar la intensitat i la concentració per poder aturar el ritme de l’adversari. S’arribava al final del quart amb un resultat de 26-21.

Mica en mica, l’equip local va anar guanyant terreny. La fluixa defensa dels sabadellencs donava moltes facilitats als rivals, i impedia als granes poder aconseguir cistelles de transició o contraatac. Tot i la debilitat mostrada, es continuava amb opcions, marxant al descans amb un 49-37.

A la represa es buscava remuntar el marcador, i a l’inici del tercer quart es va aconseguir retallar distàncies, gràcies a una molt bona defensa del Sant Nicolau i a la convicció i energia que es tenia en atac. El partit estava molt viu i s’arribava al final del període amb un 64-57.

Però, el gran esforç va passar factura, i es va arribar sense les energies suficients per poder aconseguir tancar la remuntada. Els locals tornaven a tenir el ritme, estaven més concentrats i amb més confiança per emportar-se el matx. El resultat final va ser de 80-66.

Amb aquesta, l’equip suma la quarta derrota consecutiva i baixa a la cinquena posició del grup C de la Lliga EBA amb un balanç de 9 victòries i 6 derrotes.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos