Lliga EBA: El JAC Sants de Víctor Chica s’emporta el triomf de la pista del Sant Nicolau (70-77)

 

SABADELL SANT NICOLAU 70 – J.A.C. SANTS 77

Parcials: 13-15 / 23-23 / 17-18 / 17-21

Estadística del partit

 

Derrota del Sabadell Sant Nicolau davant un rival directe com el JAC Sants

El JAC Sants barceloní va assaltar la pista del CE Sant Nicolau (70-77)

El Sabadell Sant Nicolau, molt castigat per les lesions, va perdre la imbatibilitat a la pista del Carrer Jardí davant d’un JAC Sants molt treballador i lluitador, que va superar als locals en els instants finals del partit per un major encert. El duel enfrontava el 2n i 3r classificat del grup C de la lliga EBA en un partit que s’esperava apassionant. La primera part va estar molt igualada, els dos equips feien gala d’atacs fluids sense que cap dels dos pogués establir diferències importants en el marcador.

Mentre que els locals sabien de la seva superioritat en el joc interior i l’aprofitaven, amb un gran Ramon Espuña liderant el joc, els visitants es trobaven còmodes fent ràpides transicions i aprofitant les situacions de tir exterior que tenien. Tot i així, la mala sort tornava a castigar els granes quan a mitjans del segon període Marc Torres es lesionava en una acció ofensiva. Així es va arribar a la mitja part amb una mínima diferència pels visitants 36-38.

A la tornada dels vestuaris, els locals van intentar trencar el partit, pujant la intensitat defensiva i augmentant el ritme de joc, però quan semblava que s’obria una escletxa en el marcador, petits errors individuals en defensa permetien que els visitants tornessin a reduir diferències i fins i tot, es fiquessin de nou per davant, mantenint-se molt vius en el partit.

Al tram final del partit, el JAC va saber jugar molt bé les seves armes i amb un molt bon encert en el llançament exterior, va controlar als locals que no van estar encertats en el llançament.

Amb aquesta derrota, els granes baixen ara a la tercera posició i se situen amb 9 victòries i 4 derrotes, només superats per JAC Sants (10-3) i els líders de l’Aracena-AEC Collblanc de L’Hospitalet que, amb un balanç de 12 victòries i una única derrota, seran els propers rivals del Sabadell Sant Nicolau (dissabte 7 a les 20:30h al pavelló del Carrer Jardí).

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos