Copa Catalunya Fem.: Tercera seguida de la JET in extremis vs Arenys i derrotes a casa de Cerdanyola 51-68 vs Almeda i de CN Sabadell davant Reus Ploms

 

 

COPA CATALUNYA FEMENINA

2ª Fase Jornada 6

 

 

FASE ASCENS

Classificació

 

CBF CERDANYOLA 51 – BASKET ALMEDA 68

L'Almeda va guanyar amb autoritat al Cerdanyola i és líder de la Fase d'Ascens (foto: basquetfemeni.cat)

Clara derrota del CBF Cerdanyola al PEM Guiera davant un efectiu Almeda que viu un dels seus millors moments de la temporada, sent actualment líder de la fase d’ascens. Les de Cornellà van sortir en tromba i ja al 1r quart dominaven per 15-26 amb un gran joc ofensiu que la defensa del Cerdanyola mai va saber aturar. Amb +10 a favor durant el 2n quart, l’Almeda va ser capaç de consolidar les seves rentes per sobre dels 10 punts abans del descans, amb Gala Mestres fent molt mal en accions de 3 punts i desequilibrant la defensa amb la seva superioritat física (22 punts amb 4/6 triples), juntament amb la terrassenca Helena Oma (10 punts, 7 rebots, 18 val.). Al descans, 28-42 i partit molt ben encarrilat per les jugadores de l’Almeda. Al 3r quart res va canviar i les visitants van seguir marcant la pauta (41-60) deixant el partit quasi sentenciat. Al darrer quart, amb les rotacions i un Cerdanyola ferit, les de Pili Bilbao van guanyar el període (10-8), pero la victòria va quedar molt lluny. Ara, el CBF Cerdanyola gairebé no té marge d’error si vol disputar la F4, havent de guanyar al Joventut Les Corts a la tornada de Setmana Santa si no vol quedar-se virtualment fora a falta de poques jorandes para acabar la 2ª fase.

 

FASE DE PERMANÈNCIA

Classificació

 

JE TERRASSA 48 – ARENYS BÀSQUET 47

Victòria in extremis de la JET de Jordi Segura a casa davant l’Arenys, cosa que allarga la ratxa positiva de les vallesanes a 3 triomfs seguits, claus per esborrar el mal inici de 2ª fase i seguir aspirant a la salvació directa a falta de 4 jornades. Les locals van guanyar un partit d’extrema igualtat, amb empat a 25 al descans i 35-36 al final del 3r quart. Les de Terrassa van saber gestionar el tempo del partit al darrer quart, on quasi sempre van dominar, sent clau una cistella de Monica Meca (la millor de les vallesanes) a passada d’Elena Silva. Amb 8 segons per jugar, l’Arenys no va ser capaç d’anotar i el triomf es va quedar a Terrassa. La JET segueix en zona de play-out pero empatada amb Sant Fruitós i Valls, que es salvaria directe, ja que té l’average perdut amb tots dos i sempre necessitarà un triomf més per avançar-los en cas d’empat a victòries.

 

CN SABADELL 58 – REUS PLOMS 68

Derrota del CN Sabadell que no va poder donar continuïtat al triomf obtingut en la jornada anterior davant el Lleida, tot i que l’equip de Xavi Carvajal segueix competint en tots els partits i continua estant fora del descens directe. Al partit davant el Reus Ploms, el CN Sabadell va tenir opcions fins al final, amb 40-51 al final del 3r quart. En el darrer quart va ser molt agressiu en defensa, sempre amb canvis constants i alternançes a nivell tàctic per sorprendre al rival. Així, va poder mantenir-se dins del matx estant a 5 punts de les de Reus a falta de 3 minuts per la finalització del partit. Llavors, el Reus Ploms sempre va saber resoldre els seus atacs amb anotació, tirant del talent individual de les seves jugadores clau com Romeu, 12 punts, Magriñà, 10 punts amb 2 triples, E. Quintana, 11 punts, i Corkindale, amb 9. En el tram final va quedar molt clara aquesta diferència i el Reus Ploms va sentenciar a base de talent ofensiu.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos