Copa Catalunya Fem.: El CBF Cerdanyola atropella el Viladecans i és viu per la F4, la JET deixa escapar viu al Reus Ploms i el CN Sabadell ja no té marge d’error

 

 

COPA CATALUNYA FEMENINA

2ª Fase Jornada 8

 

 

FASE ASCENS

Classificació

 

CBF CERDANYOLA 64 – BF VILADECANS 40

El CBF Cerdanyola segueix viu en la lluita per la 4ª plaça (foto: basquetfemeni.cat)

Cop de puny sobre la taula d’un Cerdanyola que va esborrar de la pista al Viladecans en un partit on va ser molt superior, tal i com demostra el 64-40 final. Ara, a falta de 2 jornades per acabar la 2ª fase, les de Pili Bilbao son a 2 partits de diferència del 4t classificat que jugaria la F4, el Draft Gramenet, pero amb l’average a favor. Les vallesanes, per seguir aspirant a la 4ª posició, necessiten que el Draft Gramenet perdi aquest cap de setmana davant l’Almeda i guanyar el seu partit davant el Barça CBS a casa. Sino es compleixen aquests dos factors, les de Cerdanyola quedaran fora de tota opció a accedir a la F4.

ACTUALITZACIÓ 24.4.15: En partit jugat el 23 d’Abril, corresponent a la darrera jornada de la Fase d’Ascens, el CBF Cerdanyola ha guanyat a la pròrroga al GEiEG 69-73. Amb el triomf, les vallesanes presionen al Draft Gramenet per accedir a la 4ª plaça i esperen guanyar el partit davant el Barça CBS per completar la Fase d’Ascens esperant una doble derrota del Draft.

 

 

 

FASE DE PERMANÈNCIA

Classificació

 

 

JE TERRASSA 47 – SALLE REUS PLOMS 52

Tir lliure de la JET davant el Reus Ploms

La JET perdió una nueva oportunidad para escapar de la zona de “play-out” al perder ante el líder de la fase de permanencia, el Reus Ploms. Por la entidad del rival, el partido se preveía complicado, perola JET jugó un partido muy serio y llegó con muchas opciones de ganar en los últimos minutos. Sólo en los últimos instantes las de Reus impusieron su juego, por lo que la JET perdió toda opción a una victoria que durante el transcurso del encuentro parecía muy posible. El choque comenzó con una JET que fue muy superior al Reus Ploms y que llevó la iniciativa durante el 1r cuarto (9-3 y 16-10). Las visitantes se mantenían con opciones sólo por su poderío en el rebote ofensivo, con Quintana y Corkindale, sus dos estandartes, hasta que en el 2º cuarto, con diversas defensas alternativas combinadas con el constante desacierto de la JET tanto en acciones debajo de canasta como en el tiro libre, permitían la remontada visitante tras un parcial de 0-12 que dejaba el marcador en 24-31 al descanso. En el tercer cuarto se vivieron los mejores momentos de la JET, con una excelente defensa y la efectividad necesaria en ataque para firmar un excelente parcial de 14-4 y colocarse por delante de cara al último cuarto con todas las opciones de ganar intactas y a favor (38-35). Al inicio del último cuarto parecía que las de Jordi Segura tendrían la victoria a su abasto cuando a falta de 4 minutos mantenían su renta (44-40) y mostraban buenas sensaciones de juego. Entonces, un durísimo parcial de 3-12 anuló todas sus opciones en un final plagado de errores en el tiro por parte de la JET que dilapidaron su renta, así como diversas lagunas defensivas castigadas por un Reus Ploms que anotó varios tiros libres determinantes.

 

CN SABADELL 55 – CB GRUP BARNA 70

CN Sabadel i Grup Barna lluiten per un rebot

Derrota molt delicada del CN Sabadell davant un Grup Barna que lluita amb el Reus Ploms per quedar líder de la fase de permanència. La desfeta sabadellenca, combinada amb el triomf del Banyoles acasa davant el CB Lleida, apallissant-lo, deixa a les vallesanes a 2 triomfs del Banyoles, que ocupa zona de “play-out”. Per sortir del descens directe, el CN Sabadell necessita guanyar els 2 darrers partits (vs Arenys i CB Lleida) i que el Banyoles els perdi tots dos. Davant el Grup Barna, el CN Sabadell va firmar un inici de partit esplèndit, amb 19-12 en el marcador, cosa que fèia pensar en un possible triomf, jugant amb molta velocitat i un alt ritme de joc que el Grup Barna no podia aturar. Al 2n quart, la balança es va equilibrar, amb un Grup Barna molt encertat jugant amb 5 jugadores obertes i Torrón com a única referència interior puntualment. Al 3r quart el Grup Barna va acabar remuntant, amb la gran direcció de la base Picornell i encert en el tir de 3 d’Ari García. al CN Sabadell se li va acabar l’encert en atac, i amb això també va baixar el seu nivell defensiu. El conjunt de Xavi Carvajal va acostar-se en algun moment per sota la barrera dels 10 punts pero les sensacions no eren de remuntada, amb un Grup Barna que va acabar tancant el partit tot i la polèmica final en que el seu delegat va ser expulsat per entrar a la pista i acostar-se a la grada discutint amb el públic després d’un xoc fortuït entre dues jugadores. En els darrers instants els àrbitres no van saber tallar la duresa de les faltes per part de tots dos conjuntos i el partit es va escalfar de manera totalment innecessària.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos