El CB Ripollet veu premiada la seva gran temporada amb una plaça a Copa Catalunya pero hi renúncia per motius econòmics. Adjuntem comunicat oficial del club.

 

 

El CB Ripollet ha anunciat la renúncia a la plaça de Copa Catalunya que la Federació Catalana de Basquetbol li havia adjudicat com a 3r classificat del grup 3 de 1a Catalana i després de la disputa de les Fases de 3rs classificats amb La Bisbal Bàsquet i l’AESE de L’Hospitalet. Tot i no guanyar aquestes fases, la gran temporada del club ripolletenc, el millor dels vallesans a 1a Catalana 2014-15, ha acabat estant premiada amb plaça a la màxima categoria del Bàsquet Català, pero el Ripollet hi ha renunciat per motius econòmics. A més a més, el fet de rebre la notificació a mitjans de Juliol, ha impedit que el club pogués assolir la plaça i poder vendre-la rebent una quantitat econòmica de part d’un club interessat en ascendir de categoria.

DESCONTENT PER LA TARDANÇA

Sembla a ser, que el club ripolletenc ha mostrat el seu descontent per la tardança en les dates d’aquesta adjudicació de plaça, fet que ha dificultat totalment la possibilitat de vendre la plaça i només li hagi estat possible renunciar-hi. Tot i això, cal tenir en compte que el procés es va iniciar amb la reestructuració de les categories FEB per part de la Federación Española de Baloncesto, on en funció de les renúncies i vacants de Liga EBA, es podria definir, posteriorment, si a Copa Catalunya hi tenien cabuda més equips, tal i com ha acabat succeïnt en el cas del CB Ripollet quan la Federació Catalana li ha acabat comunicant. Finalment, “l’efecte domino” de categories FEB com Liga EBA (de competència de la FEB) fins a Copa Catalunya (de competència de la FCBQ), ha acabat afavorint al Ripollet, pero no li ha estat possible aprofitar la situació.

A continuació, adjuntem el comunicat oficial de la junta gestora del club en relació als fets:

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos