Copa Catalunya Fem.: Cara i creu per Cerdanyola, que supera al Reus fora i JET, que perd contra pronòstic vs el nouvingut Hospi

 

 

COPA CATALUNYA FEMENINA

Jornada 2

 

Resultats i Classificació Grup 1

Resultats i Classificació Grup 2

 

JET 62 – CEJ L’HOSPITALET 70

La sorpresa de la jornada va arribar en el partit JET – Hospi, con les visitants van donar una demostració de bon joc superant a una JET que venia amb la moral pels núvols després de vènçer a Cerdanyola en un gran partit.

Les d’Hospitalet van saber frenar l’atac de la JET, on només van sumar Lorca (4 triples), Meca amb la seva habitual tasca fosca prop de cistella, i Johnson, amb 14 punts pero sense l’encert en el triple del dia de Cerdanyola (1/4 triples, 25%). L’Hospitalet, liderat per De Sola, Alonso i Baslino, va manar al marcador, amb 18-18 al 1r quart pero 37-39 al descans. A la represa, les visitants van saber frenar a Johnson perquè la jugadora estrella de la JET no agafés el protagonisme que ja va permetre a les de Terrassa guanyar a Cerdanyola remuntant a base de triples, aquell dia amb 5 seguits. L’Hospi va anar treballant sense descans i al final del 3r q. ja guanyava 49-54. En el tram final, la falta d’alternatives va condemnar a la JET, que va encaixar la 1ª derrota de la Lliga davant un Hospi que es va estrenar.

 

 

CBF Cerdanyola va estrenar-se a fora davant Reus Ploms

REUS PLOMS 54 – CBF CERDANYOLA 63

El CBF Cerdanyola es va refer de la derrota de la 1ª jornada contra la JET. VA viatjar a Reus i va guanyar 54-63 en un partit on les seves jugadores importants van rendir a bon nivell, com Blanca García,Marceló, Cynthia Molina i Júlia Martí. Quintana, Medall i Corckindale per part reusenca van intentar contrarrestar el joc vallesà, pero la bona defensa i l’anotació en els moments calents del partit van donar el triomf a las de Pili Bilbao. A la propera jornada, Banyoles – Cerdanyola, on les de Girona buscaran seguir invictes en un duel exigent per les blanc-i-verdes.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos