El CN Terrassa Bricomart torna a Copa Catalunya amb la il·lusió de quedar-s’hi

Calendari Copa Catalunya Grup 2


• El tècnic Jordi Sociats assegura que assolir la permanència “seria un gran èxit”

El sènior masculí de bàsquet del Club Natació Terrassa s’estrenarà el proper dissabte a les 17.45 hores a la pista del CB Granollers en la temporada de retorn a Copa Catalunya. El conjunt de Jordi Sociats, l’únic de la ciutat que militarà en la cinquena categoria del bàsquet a nivell estatal, afronta el desafiament amb il•lusió, però conscient de les dificultats que travessarà.

L’entrenador egarenc recorda que serà la quarta vegada en deu anys que l’equip jugarà a Copa. “Les tres anteriors vam baixar la temporada següent, de manera que el nostre repte enguany és trencar aquesta dinàmica, cosa que seria un èxit enorme”. Sociats destaca que l’equip ha arribat a Copa gràcies a “una forma de treballar amb la base i a una idea que hem mantingut al llarg dels anys i que ha acabat donant fruit, fet que ens fa sentir orgullosos a nivell de club”. El tècnic subratlla que la intenció és “viure un any de bàsquet de qualitat. Cal que els jugadors demostrin tot el que porten a dins, que es creguin les possibilitats que tenen i que, així, aconseguim que la gent s’ho passi bé i ompli el pavelló. Cada partit ha de ser una festa”.

El Natació Bricomart presenta l’equip més egarenc dels darrers anys. Les quatre cares noves procedeixen de les categories inferiors. Es tracta del pivot Max Roenicke, de 19 anys; del base Albert Quesada, de 18 anys; de l’escorta Martí Sociats, de 20 anys; i de l’aler Sergi Martín, de 18 anys. Els tres primers militaven al sènior B, mentre que Martín puja des del júnior. El tècnic destaca que el fet que siguin jugadors de la casa fomenta que “s’acoblin immediatament, ja que es coneixen des de fa molts anys”. A més, explica, “hi ha elements comuns quant al treball tècnic i tàctic”.

Sociats considera que l’equip arriba preparat al debut. “La pretemporada ha estat satisfactòria. Hem fet un bon treball i els jugadors estan il•lusionats i amb moltes ganes de començar, tal com correspon a la seva joventut”. L’entrenador terrassenc remarca l’alt nivell de la categoria. “Ens trobarem amb rivals molt potents, amb plantilles de qualitat. Cal veure com responem davant les adversitats. Pot semblar un tòpic però, d’entrada, aspirem a competir partit a partit”. El CN Terrassa Bricomart militarà al grup 2, “més dur que l’1, ja que només hi ha tres equips que provenen de Primera Catalana”. L’objectiu serà evitar les dues darreres places que condueixen al descens. Els equips que es classifiquin entre l’onzena i la catorzena plaça disputaran una promoció de permanència amb els quatre equips que ocupin les mateixes posicions en el grup 1.

Debut a Granollers

El Natació Bricomart s’estrenarà a la pista del CB Granollers, un equip dirigit pel terrassenc Manel Blanco. “És un equip jove que manté la base de l’any passat i que compta amb dos o tres jugadors experimentats. Es caracteritza per un joc intens, agressiu i ràpid”.

Jaume Vidal – premsa CN Terrassa

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos