LEB Or: Roger Vilanova firma pel nouvingut Miraflores Burgos i estrena una Penya de seguidors

 

Vilanova passant la revisió mèdica amb la resta de plantilla del Miraflores Burgos amb la samarreta del Sant Gabriel

El jugador de bàsquet professional de Ripollet Roger Vilanova  ha fitxat pelr l’equip de  LEB OR  de Burgos Sant Pablo Immobiliària CB Miraflores. El club agafa el relleu de l’equip burgalès que ha guanyat les tres últimes temporades la lliga, el CB Tizona, i que no ha conseguit certificar l’ascens als despatxos. I és que un grup d’empresaris de Burgos han posat aquest nou projecte en marxa i per a ell han decidit comptar amb un jugador de garanties i amb experiència a la categoria com és en Roger.

En Roger format el Bàsquet Sant Gabriel Ripollet, del que ha format part com a coordinador fins la passada temporada, i on és molt estimat, formarà parella amb el base lituà Peciukevicius  procedent del Tartu Ülikool estonià.Vilanova ha jugat les últimes quatre temporades al CB Prat-Joventut on ha estat clau per  l’ ascens de LEB Plata a LEB Or i on el seu paper ha estat molt destacat sent actualment el capità de l’equip.
Cal destacar, a més, la creació d’una penya esportiva de suport el jugador anomenada MÀGIC ROGER VILANOVA i que seguirà el jugador allí on estigui, posant notícies que l’afectin a una plana web que estant construïnt i fent altres activitats relacionades amb en Roger i el món del bàsquet oberta a la col·laboració de qui hi estigui interessat.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos