Liga EBA: Vibrant inici de Lliga del Sant Nicolau doblegant al JAC Sants en un trepidant partit (90-85)

 

 

CE SANT NICOLAU SABADELL 90 – JAC SANTS 85

Xavi Esteve (foto: Lluís Franco)

Estadística

Emocionant partit jugat al pavelló del carrer Jardí que va finalitzar amb un resultat de 90-85 pels grana. El JAC Sants va aprofitar l’altura dels seus jugadors per mantenir l’emoció del matx fins als últims minuts, però això no va ser suficient per guanyar a un sòlid Sant Nicolau. A més de la victòria, els grana van poder celebrar el retorn d’Ikka Makki a les pistes després de la seva lesió. El jugador finès va començar fallant els seus primers tirs, però la seva intensitat i encert exterior van ser indispensables.

Tots dos equips començaven el matx molt dubitatius, ningú aconseguia imposar el seu lideratge al marcador en els dos primers quarts. Els homes d’Adrià Alonso van mostrar un bon moviment de pilota amb un correcte equilibri dins-fora, però poc encert cara a cistella, cosa que donava els primers avantatges als visitants. Però una sèrie d’errors del JAC Sants, units al ritme i a la velocitat del Sant Nicolau, els permetia empatar a 33 quan quedaven 4 minuts pel descans.  Aquest ritme es va mantenir fins al descans, però no era suficient per superar als visitants, que marxaven als vestidors amb 43-44 a favor.

A la represa continuava l’intercanvi de cistelles amb els barcelonins aprofitant la seva superioritat en la presència interior per anotar amb facilitat sota cistella. Però els locals no donaven el seu braç a tòrcer i amb un bon tercer període, es feien amb les regnes del partit i capgiraven el marcador, arribant amb un 69-64 al final del quart.

L’últim període començava amb el mateix to ofensiu mostrat pels dos conjunts durant el partit, però en aquest cas eren els jugadors locals els que anaven per davant a l’electrònic. La lluita visitant no es va aturar, i amb un parcial de 0-6 a favor dels barcelonins, el Sant Nicolau va perdre l’avantatge aconseguida fins el moment, propiciant un final d’infart on els dos equips van tenir oportunitats clares d’emportar-se el partit. Al final 90-85 per els locals, que sumen una gran victòria en un partit vibrant i dels que fan afició.

El proper diumenge, els jugadors dirigits per l’Adrià Alonso visiten la complicada pista de l’Arenys Basquet, en el partit corresponent a la segona jornada del grup C-A de Lliga EBA.

Premsa – CE Sant Nicolau

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos