1a Catalana: Escola Pia i CN Sabadell son líders invictes guanyant a domicili a St. Quirze i Salle Manresa, Sferic i Q Basket progressen i Nou Badia i St. Pere s’estanquen

 

1a CATALANA

Classificació i Resultats Grup 3

 

 

SANT QUIRZE BC 79 – ESCOLA PIA DE SABADELL 88

Nova victòria d’Escola Pia de Sabadell per seguir líder, ara ja amb 4-0 de balanç.

El derbi de la jornada va ser un gran partit on el St Quirze el tenia pràcticament guanyat, pero en tant sols 5 minuts de desconexió total i poca competitivitat per part dels de Talló, la victòria va acabar sent per Escola Pia de Sabadell. El resultat final fou de 79-88, massa punts encaixats pel conjunt verd-i-negre, que per guanyar partits en aquesta categoria necessita començar a defençar força millor del que va demostrar que podia fer aquest diumenge passat.

L’inici del partit, marcava un ritme alt i intens que degut a l’encert dels locals, i els permetia acabar els primers deu minuts amb un resultat favorable de 4 punts de diferència, 24-20. En el segon quart, es va dur a terme un partit que interessava més als de St Quirze, que baixaven el tanteig i marxaven a la mitja part amb un resultat faborable de 43-38. Cinc punts de diferència que donaven seguretat i confiança al St Quirze de cara a la segona part de partit.

A la represa, la gran capacitat anotadora del St. Quirze, permetia marxar en el marcador per 14 punts de diferència en el minut 5 del tercer quart, el marcador reflexava un resultat de 54-40. Tot i així, la resposta de l’Escola Pia no es va fer esperar i aconseguiren acabar el quart tant sols tres punts per sota en el marcador fent valer el nivell de joc que l’està fent ser líder.

En el darrer quart, un cúmul de circumstàncies varen marcar un abans i un després en el partit, on la gran permisivitat d’agressivitat defensiva va ser aprofitada pels sabadellencs, que encadenant la recuperació de 6 pilotes consecutives, van poder marxar en el marcador sense donar temps material a la remontada.

 

 

LA SALLE MANRESA 73 – CN SABADELL 77

En aquest cas els de Ricard Tomàs van tenir el privilegi de jugar en un escenari magnífic com és el Nou Congost manresà que va acollir a una Salle Manresa que va aprofitar l’ocasió per presentar els seus equips en societat. Els nedadors, en un ambient festiu, van arribar al descans dins el partit (34-31) però a la represa van imposar la seva qualitat en atac per escapar-se fins a un clar 46-60 que semblava marcar el final del partit. Mancava per jugar un darrer període en que els sabadellencs es van relaxar i això va ser aprofitat pels del Bages per entrar novament dins el partit amb un parcial de 27-17 que va ajustar el matx novament tot i que en aquests moments més compromesos els nostres van funcionar i van vèncer per 73-77. Diumenge a la tarda (17.30) toca visitar la complicada pista del CB Ripollet (2-2).

 

 

CB NAVÀS 61 – SFERIC TERRASSA 72

Parciales: 15-10, 18-22, 17-16, 11-24

El Sferic se rehizo de la última derrota en Navàs e igualó a 2 su balance de victorias – derrotas. Su victoria se gestó en un buen segundo cuarto y un gran último cuarto, con un parcial de 11-24. A 9 minutos para el final, el Sferic ganaba por 15 gracias a 9 puntos casi seguidos de Vilavella, pero un último esfuerzo del Navàs con un parcial de 8-0 impidió que la victoria fuera tan plácida como se suponía minutos antes. Al final, 61-72.

Anotadores Navàs: R. Tapies (8), G. Riera (16), S. Valenzuela , A. Sabata (9), J. Comas, -cinc inicial-, E. Frias, Fx. Batlló (5), M. Cunill , D. Boja (4), P. Batlló (9), C. Picadó, J. Guiu (10)
Anotadores Sferic: Marc Vallejo (4), Jordi Vilavella (14), Xavi Palou (9), Toni Aguilera (7), Antonio Angulo (7) -cinc inicial- Pol Villar (2), David Vintro (6), Pol Costa(-), Javi Sanchez (16), Edgar Villar (-), Edu Feliu (6).

 

 

CB PRAT “B” 63 – Q BASKET SANT CUGAT 66

Parcials: 17-16, 16-15, 15-13 i 15-22

Victòria important fora de casa del Q Basket, conquerint la sempre difícil pista del CB Prat “B” . El primer quart va ser favorable a un lluitador CB Prat B per 17-16 on els santcugatencs els hi costava anotar fàcilment i on el alt ritme de joc pratenc amb ràpides transicions i trobant tirs còmodes van dominar el tempo del partit, arribant a la mitja part amb un tempteig desfavorable de 33 a 31 amb un triple sobre la botzina d’enDavid. El pas per els vestidors va sentar bé als santcugatencs on van saber tenir una millor lectura d’atac i on tots van sumar a nivell ofensiu i defensiu acabant el 3er període amb un 48 a 44. Al darrer període el conjunt santcugatenc va apretar en defensa i amb un joc col·lectiu arriben a capgirar el marcador a falta de 4 minuts per finalitzar el partit. Uns últims atacs ben gestionats i un 6 de 6 en tirs lliures varen fer possible acabar el partit de 63 a 66.

JUGADORS I ANOTACIONS: ALEX A. (9), DAVID S. (7), CARLES F. (2), RAFA R. (10), ENRIC B. (16), CARLOS M. (8), UNAI G. (5), BIEL C. (7), JORDI A. (2), ROGER P. (-), IBE O. (-).

 

 

CB SANT PERE 53 – CB CANTAIRES TORTOSA 56

Preocupante derrota de un Sant Pere que sigue inédito en el plano de victorias. Esta vez perdió en casa ante el Cantaires de Tortosa en un final ajustado, quedando en 14ª posición en el grupo 2 de 1a Catalana. El primer tiempo fue dominado por los de l’Ebre, con 8-18 en el 1r q. y 20-28 al descanso. En la reanudación se vio la mejor versión del Sant Pere, con un parcial de 14-5 que dejaba el marcador favorable al conjunto vallesano (36-35). En un final ajustado, con 50-51 a falta de 3 minutos el Cantaires fue más solvente, anotando tiros libres y defendiendo a un Sant Pere sin poder anotador hasta el 53-56 final.

Anotadores:

Sant Pere: O. Pino 11, M. Pino 2, Alonso 11, Nart 12, Izquierdo, Florensa 2, Cantón 2, Lozano 4, Hagenaers 5, Junyent 2, Martínez 2 y Pernas.

CB Cantaires: Archimede 10, Díaz 13, Domenech, King 12, Novovic 13, Pitarch, Fortuño, Valldeprez 2, Corari 5 y Riverol.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos