1a Catalana Fem: 3 de 3 pels equips vallesans

 

La UESC es va retrobar amb la victòria després de 3 derrotes seguides

El CN Terrassa va conquerir el pavelló Eusebi Millan de Mataró i es va imposar en un partit marcat pel baix encert a un Boet que encaixa la seva segona derrota seguida a mans d’equips vallesans. El partit es va iniciar amb poc ritme (13-10) i es va mantenir aquesta tònica durant tota una primera meitat en que semblava que l’anella s’hagués fet petita pels dos equips amb un escarransit 17-22 al descans. A la represa el ritme anotador va augmentar una mica però les de Vicente Gómez van aconseguir mantenir-se per davant tot i el canvi de dinàmica fins al darrer període en que el Boet va donar la volta a l’electrònic col·locant el 41-37. En aquest moment clau l’encert d’Olmo i Lara va donar la volta al marcador i en una recta final trepidant es va arribar al definitiu 41-50.

Diumenge al Bonaire el Natació rep a un Palamós que encara no coneix la victòria.

Triomf balsàmic de la UE Sant Cugat en un partit d’urgències que enfrontava a les de Rafa Delgado amb un Grup Barna que arribava a la cita amb el mateix nombre de victòries que les santcugatenques (1). De fet, l’inici de partit va estar dominat per les barcelonines que van aprofitar la feblesa defensiva local per anotar 19 punts al primer període però al segon quart l’escenari va canviar i l’encert exterior de la UESC i la manca d’idees de les del Clot van deixar el marcador 27-21 al descans. A partir d’aquest moment intercanvi de bàsquets, molta igualtat, i un final terriblement competit i amb alternances que es va acabar decantant d’un conjunt vallesà més sòlid en els darrers minuts per 65-58.

Aquest diumenge les de Rafa Delgado visiten la pista d’un clàssic de Primera com és el Roser que registra el mateix balanç que les santcugatenques (2-3).

Quarta victòria seguida del CN Sabadell que va superar en un matx sense massa història al Palamós. Les de l’Empordà van dur la iniciativa en els primers compassos del partit però a partir de que les de Quim Gómez van augmentar el to defensiu i va arribar l’encert exterior liderat per Lozano amb 5 triples, el marcador es va començar a decantar del costat sabadellenc fins arribar al descans amb un 27-36 a l’electrònic. Després del pas per vestidors les visitants no van voler sorpreses i amb el mateix guió van anar obrint escletxa progressivament fins al definitiu 44-72.

Dissabte a Les Naus (17.45) les nedadores reben a un rival invicte (amb un partit menys) com és el Tordera.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos