1a Catalana Fem: CN Terrassa i CN Sabadell s’imposen a domicili

 

El CN Terrassa va retrobar-se amb la victòria i ho va fer a costa d’una UE Sant Cugat que també buscava el triomf després del seu entrebanc al darrer derbi disputat a Sabadell. Les visitants, liderades per una immensa Maria Olmo (autora de 28 punts), van obrir escletxa d’inici (4-20) i semblava que encararien un derbi comarcal més còmode del que indicaven les apostes prèvies al partit però al segon quart la dinàmica es va igualar i els vells fantasmes de la derrota a la jornada 2 van assatjar a les de Vicente Gómez que només van anotar 4 punts en el segon període. Amb una UESC dins el partit el marcador s’igualava (22-24) i el partit entrava en un tira i arronsa amb escàs encert ofensiu que deixava a les de Rafa Delgado per davant als minuts finals (33-32). En aquest període decisiu les egarenques van plantejar defenses alternatives que van minvar la moral local i, per contra, l’encert va arribar al bàndol nedador que amb un parcial d’11-20 s’apuntava la victòria per 44-52.

El CN Sabadell es va apuntar el triomf a Badalona

Triomf en del desplaçament a Badalona del CN Sabadell que va sumar el seu segon triomf consecutiu. Les visitants van començar marcant el ritme amb un joc dinàmic i encert des de la llarga distància però el Sant Andreu Natzaret es va mostrar molt sòlid i de la mà de Calvo va passar a controlar el partit arribant al descans amb un avantatge interessant (33-27). El tercer període va estar caracteritzat per la sequera anotadora a ambdues bandes que va beneficiar a les de Quim Gómez, arribant empatades a un darrer període en que el conjunt sabadellenc es va poder posar per davant gràcies a l’encert exterior de Mayor (4 triples) però aquest domini no es va concretar fins als darrers instants ja que les locals mai es van esborrar del partit.

Dissabte a la tarda la UESC es desplaçarà a la complicada pista del sorprenent GEIEG ‘B’, colíder invicte de la competició, mentre que el CN Terrassa rebrà diumenge a les 19.30 al Sant Andreu Natzaret a Bonaire i a a Les Naus les noies del CN Sabadell rebran a l’altre colíder invicte com és el Boet Mataró, dissabte a les 17.45.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos