1a Catalana Fem: Patiment i victòries de prestigi per CN Terrassa i CN Sabadell

 

 

María Olmo, en una foto d'arxiu, va tornar a ser la jugadora vallesana de la setmana a 1a Catalana

El CN Sabadell haver de suar de valent la samarreta una setmana més davant d’un Boet Mataró que arribava invicte a Les Naus i que va començar molt fort amb un 9-19 de sortida. El demolidor encert des de la línia de triple (12 per les visitants) va marcar un partit en que les de Quim Gómez van anar per darrere prop de 35 minuts. Només l’augment de la intensitat defensiva als moments importants del partit i el bon encert des de la línia de tirs lliures van permetre a les sabadellenques tenir opcions i en aquest context dos bàsquets seguits, de Diao i Fontanals, van acabar decantant un sofert triomf pel bàndol nedador que ja es col·loca amb un 3-1 de balanç a la zona alta.
Judit Mayor amb 26 punts i Aixa Soumah amb 18 i 11 rebots van ser les més destacades en la victòria com a locals abans del desplaçament diumenge a les 16.00 a la pista d’un Palamós que no coneix la victòria a 1a Catalana.

Nova remuntada del CN Terrassa que va haver de remar a contracorrent davant un Sant Andreu Natzaret que va arribar a Bonaire amb les idees molt clares tant en atac com en defensa. Les badalonines amb una inspirada Calvo al capdavant van anar sempre per davant arribant a dominar al descans per 26-34. A la represa les egarenques van mirar de donar la volta a l’electrònic però la bona feina visitant va permetre que el marcador es mantingués favorable al seu bàndol. Va ser al darrer període quan María Olmo, un cop més, va sortir al rescat de les seves amb 4 triples consecutius que van capgirar el resultat (58-50). Amb aquest resultat semblava tot fet per les de Vicente Gómez però el Natzaret no va desistir i va empatar el partit. En aquesta delicada situació una falta sobre Olmo a manca de 3 segons, que va encistellar els dos tirs lliures per marxar als 31 punts, va acabar dictant sentència a favor d’un equip que s’està acostumant a patir i a treure els partits (3-1). Aquesta setmana difícil compromís a la pista del Boet Mataró.

Desfeta incotestable de la UESC que com als darrers partits va tenir una mala entrada al partit que va ser aprofitada per un GEIEG ‘B’ que està fent saltar totes les sorpreses com a líder invicte i que ja dominava per 21-11 després de 10 minuts. L’escàs encert exterior va limitar molt a les santcugatenques que van anar veient com les distàncies cada cop es feien més grans fins al definitiu 65-34. Les urgències comencen a assatjar a les de Rafa Delgado que rebran a la Rambla del Celler a un necessitat Grup Barna ‘B’.

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos