Categoría | Copa Catalunya F, Destacado

Copa Catalunya F.: L’Hospitalet castiga la irregularitat del CBF Cerdanyola i el Granollers manté al Sant Nicolau sense cap victòria

 

COPA CATALUNYA FEMENINA

JORNADA 4

Resultats i classificació Grup 1

Resultats i classificació Grup 2

 

La Jornada 4 de Copa Catalunya femenina es va saldar amb 2/2 derrotes pels equips vallesans, mentres que la JET va aplaçar el seu partit a casa davant el Grup Barna pel 21 d’Octubre.

El Sant Nicolau va perdre a pista del Granollers per 57-45 i segueix sense saber guanyar en la seva estrena a la categoria, sent cuer en solitari amb 0-4 de balanç. A més, la derrota va arribar davant un rival també acabat d’ascendir, i que a priori podria ser rival directe en la lluita per la permanència.

El CBF Cerdanyola es va veure sorprès per un CEJ L’Hospitalet que va assaltar el Guiera deixant el Cerdanyola sense arguments i demostrant perquè ja va ser capaç de guanyar a pista de la JET en la jornada 2. Un equip molt jove que està convertint-se en la revelació de la categoria per mèrits propis.


L'Hospitalet va jugar a gran nivell i va endur-se el triomf a la pista del CBF Cerdanyola.

CBF CERDANYOLA 61 – CEJ L’HOSPITALET 66

El CEJ L’Hospitalet va tornar a donar una campanada, aquest cop a la pista del Cerdanyola, al que va causar-li molts problemes fins al punt de derrotar-lo. Les de L’Hospitalet, guiades per unaespectacular Mora (18 punts), van plantejar molts problemes ja durant el 1r temps, amb 30-30 al descans i una situació que ja feia pensar al Cerdanyola en la gran dificultat per guanyar el partit. El joc vallesà no va millorar després del descans, tot al contrari. L’Hospitalet va ofegar l’atac del Cerdanyola (el millor de la lliga en punts per partit), i va deixar a les locals en només 8 punts en tot el quart. Es va arribar al darrer quart amb 38-48 i un +10 que donava molta confiança a les visitants. El Cerdanyola va millorar el seu atac i llavors sí que va estar encertat (23 punts en 10 minuts), pero ja era massa tard, perquè defensivament li van faltar arguments i L’Hospitalet va ser capaç d’anotar en moments clau per evitar la remuntada de les de Cerdanyola. Per part local, només Cynthia Molina (14 punts, 10 rebots) i Marta Arbizu (14 punts i 9 rebots) sobre tot, i els 16 punts de Carla Pérez, van ser els millors arguements pero insuficents. El joc col.lectiu visitant va ser el que va decidir, tant en pilotes perdudes del Cerdanyola (7 recuperades per 16 perdudes), com en la defensa d’un Hospi que va deixar al Cerdanyola en un pèssim 31% d’encert en tirs de 2, apart de 15 tirs lliures fallats. Massa fets en contra del Cerdanyola per optar a la victòria. Les de Pili Bilbao son ara 3eres, amb 2-2 de balanç, buscant una millor regularitat. En la propera jornada, SESE – CBF Cerdanyola.

 

CB GRANOLLERS 57 – CE SANT NICOLAU 45

Un fatídic últim quart, amb 18-5 de parcial pel Granollers, va derrotar al Sant Nicolau.

El Club Esportiu Sant Nicolau va iniciar el partit a Granollers, un rival directe, amb molt d’encert ofensiu i fent una bona tasca defensiva que li va permetre agafar les primeres avantatges en el marcador (10-19 min 10). En el segon període van canviar les tornes, les de Granollers molt més agressives en defensa i aprofitant una bona mobilitat de pilota en atac, van anar retallant les diferències. Tot i així al descans el marcador seguia favorable a les vallesanes (26-29) amb una gran Aina Verge (19 punts i 13 rebots).  A la represa, el partit es va igualar, intercanvi de cistelles i alternances en el marcador d’un i altre equip. Partit que va entrar en una fase més emocionant que no pas vistosa, degut a les errades en el joc dels dos equips. Al final del tercer període s’arribava amb un 39-40 favorable al Sant Nicolau.  Al darrer quart les sabadellenques van sortir molt descentrades, amb atacs amb manca d’inspiració i amb moltes imprecisions que, conjuntament amb les badades defensives, permetien al Granollers anotar amb molta facilitat gràcies a un dur parcial de 18-5  i allunyar-se així en el marcador per acabar sentenciant en un final de partit plàcid (57-45 final). En la propera jornada, Sant Nicolau – Barça CBS, on les de Sabadell reben la visita del líder (invicte) com a últimes classificades amb 0-4 de balanç.

 

 

 

 

 


Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos