Lliga EBA: El Cornellà provoca la primera derrota del Sant Nicolau a base de solidesa i sent més fiable (72-78)

 

 

 

CE SANT NICOLAU 72 – CB CORNELLÀ 78

Keith Wilson ataca defensat per Bernat Álvarez (foto: Lluís Franco)

estadística

Tercera jornada de lliga EBA i primera derrota del Sabadell Sant Nicolau davant un dels històrics de la competició com és el CB Cornellà. El partit tornava a enfrontar als dos equips després de la victòria dels grana en la Lliga Catalana, però aquesta vegada van ser els visitants els que van aconseguir portar-se el matx.Els locals van tenir molts errors durant els 40 minuts, però gràcies als triples i al suport de l’afició van ser capaços de competir fins al final.

El Sant Nicolau guanyava de 5 el primer quart del partit gràcies als 4 triples en els primers 10 minuts de Xavi Esteve que va aixecar a l’afició i va posar la por en el cos dels visitants. No obstant això, aquesta superioritat en el marcador va ser efímera i els locals van veure com el Cornellà guanyava de 4 el segon quart i complicava les coses per un Sant Nicolau amb molts errors ofensius.

A la represa els locals sortien ganes de fer un gran partit que els permetés emportar-se la victòria, però durant el tercer quart van prendre males decisions a l’hora de tirar i no aconseguien dominar el rebot defensiu. Això va permetre als visitants gaudir de segones oportunitats en el tir i augmentar el seu avantatge a 7 quan quedaven 10 minuts per al final del partit.

En l’últim quart, el Sant Nicolau buscava per tots els mitjans apropar-se en el marcador malgrat les seves pèrdues en atac, però impulsats per la graderia, aconseguien posar-se a sol 4 punts quan faltaven 4 minuts per al final. En aquest moment, els locals es van perdre en atac i van estar 2 minuts sense anotar, cosa que va aprofitar el Cornellà per prendre avantatge en el marcador i acabar amb un 72 a 78.

La setmana vinent, els homes d’Adrià Alonso, visiten la pista del líder, el CB Quart, que ve de guanyar a la pista del Barberà.

CE Sant Nicolau

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos