Lliga EBA: El Mollet dels ex’s grana Espuña i Costa va firmar-li un dur correctiu al Sant Nicolau (54-80)

 

 

LLIGA EBA “C”

 

 

CE SANT NICOLAU 54 – CB MOLLET 80

Estadística

El Sabadell Sant Nicolau no va poder sumar la tercera victòria de la temporada en perdre davant un dels equips més forts del grup, el CB Mollet que és manté líder invicte de la lliga al costat del CB Quart.

El primer quart va començar amb domini local gràcies a la gran intensitat que els grana aconseguien imposar en tots dos costats de la pista. No obstant això, aquest avantatge es va veure malgastada en els últims minuts quan l’equip de Mollet aconseguia ajustar el marcador, fixant-ho en 18-17 en acabar els 10 primers minuts del partit. El segon quart continuava amb la mateixa dinàmica que l’anterior. Primer els locals imposaven la seva intensitat i ritme de joc aprofitant per allunyar-se en el marcador i després els visitants s’apropaven a mesura que arribava el descans. D’aquesta manera, tots dos equips aconseguien anotar 21 punts en aquests 10 minuts el que permetia que el Sant Nicolau entrés en els vestuaris guanyant per la mínima, 39 a 38.

A la represa, el curs del partit va canviar dràsticament. El Sant Nicolau seguia intentant augmentar el seu lleuger avantatge gràcies a la gran intensitat tant en atac com en defensa, però els visitants no permetien cap error i es mostraven molt sòlids. D’aquesta manera, la diferència en el marcador començava a ser evident, 50-59 al final del tercer quart.

Els locals, exhausts després d’haver-ho donat tot en els primers 30 minuts del partit perquè els visitants no s’allunyessin en el marcador afrontaven un últim quart complicat. En aquests 10 últims minuts, els grana impulsats pel seu públic, aconseguien anotar uns pocs punts, mentre que el Mollet imposava el seu ritme de joc i augmentava l’avantatge considerablement fins deixar posar el marcador final en 56 a 80.

El partit va finalitzar amb una gran ovació del públic que agraïa la gran intensitat dels locals encara que no aconseguissin la victòria. Dissabte que ve a les 20h el Sant Nicolau visita la pista del CB El Masnou en un partit molt important davant un rival directe i que serà clau per a les aspiracions dels grana en la categoria.

Crònica CE Sant Nicolau

 

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos