1a Catalana: CN Sabadell i Escola Pia imparables i invictes, Nou Badia agafa la dinàmica guanyadora i l’Sferic venç al derbi davant Q Basket

 

 

1a CATALANA

JORNADA 7

Classificació i Resultats Grup 3

 

Jornada 7 de 1ª Catalana amb CN Sabadell i Escola Pia Sabadell que segueixen sent intractables i conten els seus partits per victòries.

 

CB SANT BOI 62 – ESCOLA PIA SABADELL 75

Escola Pia Sabadell va guanyar amb autoritat a Sant Boi mostrant un cop més un gran joc col·lectiu i jugant amb una marxa més que el rival, un Sant Boi que havia guanyat 4 partits en 6 jornades i es presentava com un rival dur. Els de Jaume Prat van fer gala de la seva consistència en tot moment per tirar endavant un partit que els permet seguir somiant en aspirar al màxim.

CB NAVÀS 61 – CN SABADELL 88

Roger Dam i Angel Valdez van liderar el CN Sabadell a Navàs, con el partit va començar de cara pels bagencs (11-2). Dam va liderar la reacció vallesana i amb un parcial de 10-25 el quart va acabar 21-27. El Navàs no es va enfonsar i va respondre (32-27), llavors el CN Sabadell va guanyar mig partit amb un 2-19 de la mà de Valdez, Ramírez i Ollé (29-52 al descans). A partir d’aquí ja no hi va haver partit i les rentes a favor dels de Ricard Tomás van superar els 40 punts a favor (46-82). El Navàs va maquillar amb un 11-0 final. Valdez, 23 punts, 12 rebots i 8 taps, va ser determinant, juntament amb Dam, 24 punts i 7 triples.

 

SFERIC 58 – Q BASKET SANT CUGAT 52

L’Sferic va guanyar un derbi de baixa anotació que va començar guanyant el Q Basket (12-22). A copia de treball, control del rebot i molt sacrifici defensiu, els de JF Flomesta van recuperar el vol (31-32 al descans). A la represa, els punts de Vilavella (15) van contrarestar els de Bas (15 punts), en un frec a frec (51-49). En el darrer quart, el parcial va ser raquític, 7-3, i en aquests guarismes l’Sferic va sortir airós.

 

BASKET ALMEDA 73 – CB NOU BADIA 82

2n triomf seguit del Nou Badia, que està agafant la regularitat que fins ara li havia faltat. El triomf va ser basat en el joc col.lectiu, al camp del 2n classificat i amb un Albert Vidal destacat amb 25 punts i 28 de
valoració. L’Almeda va encaixar la 2ª derrota seguida.

 

SANT PERE 54 – AE BADALONÈS 67

El Sant Pere ho va intentar contra el Badalonès pero no va poder guanyar. Els visitants van doblar als terrassencs al 1r quart (11-22), tot i la lluita local al 2n (27-28).  A la represa el partit es va acabar amb un Badalonès que va trencar el partit de la mà de Solé (15 punts) i Suñé (16 punts). El local Oscar Pino, 21 punts, no va ser suficient.

 

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos