1a Catalana F: Només el CN Terrassa es manté ferm en una jornada d’entrebancs vallesans

 

 

Consistència i treball en el triomf del CN Terrassa davant un Palamós que va competir dintre de les seves possibilitats però que segueix sense conèixer la victòria. Les visitants van marcar el ritme d’inici de partit però mica en mica el Natació va reaccionar de la mà de Feliu i Busquets, màxima encistelladora, escapant-se fins al 33-20 del descans que semblava indicar el camí a les egarenques. A la represa, però, les de l’Empordà no es van deixar anar i van mantenir les distàncies sense permetre que les locals trenquessin el partit, fet que no es va produir fins el darrer període on vàries pilotes recuperades per la defensa de l’equip de Vicente Gómez van acabar trencant la resistència visitant fins arribar al definitiu 71-47. Prova de foc aquest dissabte a les 21.00 en que toca desplaçar-se a la pista de l’invicte Tordera.

El Tordera va demostrar a Les Naus el seu potencial i va superar el CN Sabadell en un duel en que les del Maresme van dur la iniciativa, traduïda en curts avantatges, però que van poder convertir en una contundent victòria degut a la irregularitat sabadellenca. El partit va començar amb les visitants marcant el ritme i amb el triangle Méndez, Clark i Myers liderant la ofensiva de les de verd que al descans ja guanyaven davant un gris conjunt nedador (20-26). A la represa les locals es van refer i van arribar a posar-se per davant a les acaballes del tercer període però va ser un miratge ja que un parcial de 0-4 retornava el domini del marcador a les visitants. Amb les espectatives d’un final de partit igualat fixades res d’aìxò es va complir i és que la manca d’idees en atac de les locals va contrastar amb un encert demolidor de les pívots americanes del Tordera que van acabar decantant el triomf del seu bàndol mantenint-se invictes una jornada més. Ara toca a les de Sabadell refer-se visitant la pista d’un Ipsi que vol enganxar-se al tren d’equips de la zona alta.

Derrota de la UESC en la seva visita a la pista d’un dels clàssics de la competició com és el Roser. Les de Rafa Delgado van realitzar un bon partit en l’apartat ofensiu però es van veure superades per un conjunt barceloní altament encertat i que va allargar la crisi de resultats de les vallesanes lluny de casa, on encara no coneixen la victòria. Finalment 65-55 i partit important aquest dissabte a la Rambla del Celler on les santcugatenques reben a un Olot amb idèntic balanç de victòries-derrotes (2-4).

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos