1a Catalana F: UESC i CN Sabadell recuperen l’alè amb contundents victòries

 

El CN Sabadell va recuperar el camí de la victòria a Barcelona

Un potent 14-0 de sortida va ser la carta de presentació de la UE Sant Cugat per tal de superar en un duel d’urgències a l’Olot en un partit on les vallesanes van exercir un monòleg de joc des d’inici fins a final tal i com mostra el marcador final (78-51). Les gironines, amb pocs recursos per contenir un encertat atac santcugatenc liderat per Alícia Hidalgo, han anat despenjant-se del partit i cedint una diferència que es preveu insalvable en cas d’empat entre aquests dos equips a final de temporada. Amb aquest triomf la UESC es situa amb un balanç de 3-4 i visitarà dissabte a les 20.00 la complicada pista d’un Vilassar de Dalt que ocupa la zona alta de la classificació (5-2).

Precisament, i a l’igual que la UESC, un 0-14 va ser el que propiciar la victòria còmoda del CN Sabadell a la pista de l’Ipsi. Les nedadores van esborrar al quadre barceloní de la pista però mica en mica les locals van entrar al partit al segon període, el que acabaria sent un miratge ja que quan les de Quim Gómez van estar  actives en defensa van deixar sense masses arguments a les del carrer Provença que van acabar cedint per un clar 47-71 am Diao com a màxima encistelladora vallesana. Aquest dissabte a Les Naus arriba el Safa Claror (3-4) per intentar trencar el balanç positiu sabadellenc (5-2).

Desfeta per la mínima d’un CN Terrassa que va estar a punt d’estrenar el caseller de derrotes del Tordera però el trio americà del conjunt del Maresme va ser decisiu anotant 60 dels 77 punts de l’equip verd-i-blanc. Les de Vicente Gómez, però, van dominar durant prop de 30 minuts amb un gran joc ofensiu encapçalat per Olmo i Busquets que van dur a l’equip a arribar manant al descans (33-36) i a l’inici del darrer període (49-60). Al tram final el desgast físic egarenc va passar excessiva factura i el Tordera va signar un parcial de 13-2 que igualava el matx a menys de 5 minuts per acabar el partit. A partir d’aquí intercanvi de bàsquets i victòria per les locals que amb Sanders (15), Allen (25) i Clark (20) van mostrar-se més efectives en els instants finals. Aquesta setmana el Natació rep a l’Ipsi amb la idea de recuperar el camí de la victòria tot i la seva bona posició a la classificació (5-2).

Inscripcions obertes!

Basketvalles presenta

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

SEGUEIX-NOS A TWITTER

Anuncia’t a BasketValles

  • Anuncia't a BasketValles

BASKETVALLES a YouTube

  • Accedeix al nostre canal de vídeos

Seccions destacades

  • Vols recordar el millor 3x3 d'aquest Nadal?
  • Cine baloncestístico de primera
  • Basketball & Rock and Roll!

El millor bàsquet de formació de l’estat

Archivos